Curcan la cuptor

Reteta culinara » Retete culinare » Retete fripturi » Curcan la cuptor

Curcan la cuptor

Ingrediente:

1 curcan de cca 2.5 kg ,4 mere, 7 g piper, 20 g boia dulce, 100 g untura, 50 g sare, 150 ml vin alb, 200 ml apa

Mod de preparare:

Curcanul se curata, se spala, se freaca cu sare si boia, se presara cu piper. Se curata de coaja merele  si se baga in curcan. Untura se topeste si calduta se amesteca cu vin si apa. Curcanul se aranjeaza pe o tava, o parte din vin si untura se toarna peste el, restul se pastreaza si din 15 in 15 min se unge curcanul cu acest amestec. Se tine la cuptor circa 60-70 min.

Adauga comentariu la reteta - Curcan la cuptor


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Kisir -  salata de griu
Tort de ciuperci
Supa cu turnatei
Pui umplut cu telina si morcovi
Crap la cuptor (pe gratar)
Pateuri cu ciuperci
Spaghetti cu zucchini si rosii
Tagliatelle a La-Chef-A
Prajitura cu visine si ciocolata
Biscuiti cu Nutella
Tort de ciocolata
Drob de miel
Rosii umplute cu orez
Paine rasucita cu crema de branza
Pui cu legume de primavara