Curcan la cuptor

Reteta culinara » Retete culinare » Retete fripturi » Curcan la cuptor

Curcan la cuptor

Ingrediente:

1 curcan de cca 2.5 kg ,4 mere, 7 g piper, 20 g boia dulce, 100 g untura, 50 g sare, 150 ml vin alb, 200 ml apa

Mod de preparare:

Curcanul se curata, se spala, se freaca cu sare si boia, se presara cu piper. Se curata de coaja merele  si se baga in curcan. Untura se topeste si calduta se amesteca cu vin si apa. Curcanul se aranjeaza pe o tava, o parte din vin si untura se toarna peste el, restul se pastreaza si din 15 in 15 min se unge curcanul cu acest amestec. Se tine la cuptor circa 60-70 min.

Adauga comentariu la reteta - Curcan la cuptor


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Muschiulet de porc cu susan
Tort din albusuri
Cosulete umplute
Papanasi
Barcute de vinete
Ardei umpluti,mai altfel
Prajitura cu tofu si ciocolata
Parmigiana di melanzane
Portofele de cod cu fasole verde
Supa de pasare cu fructe goji
Ciorba de salata
Tarta cu mere
Pateu din ficat de porc
Aperitiv in foi de napolitana
Tort de portocale