Curcan la cuptor

Reteta culinara » Retete culinare » Retete fripturi » Curcan la cuptor

Curcan la cuptor

Ingrediente:

1 curcan de cca 2.5 kg ,4 mere, 7 g piper, 20 g boia dulce, 100 g untura, 50 g sare, 150 ml vin alb, 200 ml apa

Mod de preparare:

Curcanul se curata, se spala, se freaca cu sare si boia, se presara cu piper. Se curata de coaja merele  si se baga in curcan. Untura se topeste si calduta se amesteca cu vin si apa. Curcanul se aranjeaza pe o tava, o parte din vin si untura se toarna peste el, restul se pastreaza si din 15 in 15 min se unge curcanul cu acest amestec. Se tine la cuptor circa 60-70 min.

Adauga comentariu la reteta - Curcan la cuptor


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Painici cu busuioc
Chec aperitiv,stelute si braduti
Tagliatelle cu ardei, seminte de pin si stafide
Pateu din ficatei de pui
Rulada de vita cu sunca
Chiftelute de carne
Rulouri din piept de pui
Paine cu iaurt
Pesto di rucola
Piept de pui simplissime
Parjoale de vara
Aperitiv in foi de napolitana
Snitel de vita cu crusta de ierburi aromate
Tort de ciocolata
Friptura de porc cu sorici