Curcan la cuptor

Reteta culinara » Retete culinare » Retete fripturi » Curcan la cuptor

Curcan la cuptor

Ingrediente:

1 curcan de cca 2.5 kg ,4 mere, 7 g piper, 20 g boia dulce, 100 g untura, 50 g sare, 150 ml vin alb, 200 ml apa

Mod de preparare:

Curcanul se curata, se spala, se freaca cu sare si boia, se presara cu piper. Se curata de coaja merele  si se baga in curcan. Untura se topeste si calduta se amesteca cu vin si apa. Curcanul se aranjeaza pe o tava, o parte din vin si untura se toarna peste el, restul se pastreaza si din 15 in 15 min se unge curcanul cu acest amestec. Se tine la cuptor circa 60-70 min.

Adauga comentariu la reteta - Curcan la cuptor


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Baton de vanilie
Supa cu turnatei
Pui cu legume de primavara
Tarta cu crema de branza si zmeura
Paine cu seminte
Supa de dovleac cu gorgonzola
Bulete cu cascaval la cuptor
Crap la cuptor (pe gratar)
Frigarui de pui
Capunti alla puttanesca
Chec cu ficat
Banana Daiquiri
Tort Krantz
Gratin de broccoli si conopida
Cranberry Muffins