Curcan la cuptor

Reteta culinara » Retete culinare » Retete fripturi » Curcan la cuptor

Curcan la cuptor

Ingrediente:

1 curcan de cca 2.5 kg ,4 mere, 7 g piper, 20 g boia dulce, 100 g untura, 50 g sare, 150 ml vin alb, 200 ml apa

Mod de preparare:

Curcanul se curata, se spala, se freaca cu sare si boia, se presara cu piper. Se curata de coaja merele  si se baga in curcan. Untura se topeste si calduta se amesteca cu vin si apa. Curcanul se aranjeaza pe o tava, o parte din vin si untura se toarna peste el, restul se pastreaza si din 15 in 15 min se unge curcanul cu acest amestec. Se tine la cuptor circa 60-70 min.

Adauga comentariu la reteta - Curcan la cuptor


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Supa din trei feluri de peste
Pogacele cu jumari
Tagliatelle a La-Chef-A
Islere
Friptura de porc cu sorici
Aluat cu branza
Capunti alla puttanesca
Crostoni cu miel
Mincarica de pipote
Chifle umplute si mozzarella cu rosii la cuptor
Faguri cu forma
Cozonac cu mac si melcisori cu scortisoara
Oua tari cu sos
Gogosele din flori de dovleac
Salata de Boeuf