Curcan la cuptor

Reteta culinara » Retete culinare » Retete fripturi » Curcan la cuptor

Curcan la cuptor

Ingrediente:

1 curcan de cca 2.5 kg ,4 mere, 7 g piper, 20 g boia dulce, 100 g untura, 50 g sare, 150 ml vin alb, 200 ml apa

Mod de preparare:

Curcanul se curata, se spala, se freaca cu sare si boia, se presara cu piper. Se curata de coaja merele  si se baga in curcan. Untura se topeste si calduta se amesteca cu vin si apa. Curcanul se aranjeaza pe o tava, o parte din vin si untura se toarna peste el, restul se pastreaza si din 15 in 15 min se unge curcanul cu acest amestec. Se tine la cuptor circa 60-70 min.

Adauga comentariu la reteta - Curcan la cuptor


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Bruschette cu legume si tofu
Pulpe de rata cu bere si stafide
Pateu din ficat de porc
Salata de Boeuf
Pogacsa
Friptura de miel in slowcooker
Aripioare prajite in crusta
Tort de ciocolata cu crema de cocos
Spirale cu Nutella
Pesto di rucola
Somon la gratar
Crostoni cu miel
Parjoale de vara
Aperitiv cu branza brie la cuptor
Cozonac cu mac si alune de padure