Curcan la cuptor

Reteta culinara » Retete culinare » Retete fripturi » Curcan la cuptor

Curcan la cuptor

Ingrediente:

1 curcan de cca 2.5 kg ,4 mere, 7 g piper, 20 g boia dulce, 100 g untura, 50 g sare, 150 ml vin alb, 200 ml apa

Mod de preparare:

Curcanul se curata, se spala, se freaca cu sare si boia, se presara cu piper. Se curata de coaja merele  si se baga in curcan. Untura se topeste si calduta se amesteca cu vin si apa. Curcanul se aranjeaza pe o tava, o parte din vin si untura se toarna peste el, restul se pastreaza si din 15 in 15 min se unge curcanul cu acest amestec. Se tine la cuptor circa 60-70 min.

Adauga comentariu la reteta - Curcan la cuptor


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Prajitura cu zmeura si pomelo
Oua tari cu sos
Rulada de vita cu sunca
Supa de dovleac ( Butternut )
Vis de vara: Tort cu zmeura, ciocolata si frisca
Tarta cu vinete
Cosulete umplute
Pogacele cu jumari
Tagliatelle cu ciuperci
Supa de rosii
Chec de carne
Tocanita de naut la cuptor
Friptura de miel in slowcooker
Carne de miel in stil mongolez
Fettuccine cu ton si rosii