Curcan la cuptor

Reteta culinara » Retete culinare » Retete fripturi » Curcan la cuptor

Curcan la cuptor

Ingrediente:

1 curcan de cca 2.5 kg ,4 mere, 7 g piper, 20 g boia dulce, 100 g untura, 50 g sare, 150 ml vin alb, 200 ml apa

Mod de preparare:

Curcanul se curata, se spala, se freaca cu sare si boia, se presara cu piper. Se curata de coaja merele  si se baga in curcan. Untura se topeste si calduta se amesteca cu vin si apa. Curcanul se aranjeaza pe o tava, o parte din vin si untura se toarna peste el, restul se pastreaza si din 15 in 15 min se unge curcanul cu acest amestec. Se tine la cuptor circa 60-70 min.

Adauga comentariu la reteta - Curcan la cuptor


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Salata de telina si morcovi rasi
Gogosele din flori de dovleac
Paste cu spanac si gorgonzola
Tort din alune de copac
Pogacsa
Parjoale de vara
Caltabosi
Tarta sarata din frunze de conopida
Friptura de vitel in ulei
Mancarica de gulas
Compot de rubarba
Chifle umplute si mozzarella cu rosii la cuptor
Fettuccine cu ton si rosii
Banana Daiquiri
Vanilla Club