File de miel cu bruschetta

Reteta culinara » Retete culinare » Retete fripturi » File de miel cu bruschetta

File de miel cu bruschetta

Ingrediente:

4 fileuri de miel, sare, piper, 800 gr rosii, 6 linguri ulei de masline, 12 felii de paine alba, 1 catel de usturoi, 40 gr parmezan ras, 4 linguri de ierburi tocate amestecate - patrunjel, rozmarin, cimbru

Mod de preparare:

Se incinge cuptorul la 200C. Se spala fileurile, se usuca cu un prosop, se sareaza si se pipereaza. Rosiile se spala, se despieliteaza prin oparire si se taie cubulete. Se prajesc fileurile circa 5-10 minute in 3 linguri de ulei incins, dupa care se scot din tigaie si se tin in vas cu capac. In aceeasi grasime se calesc putin si rosiile si se gusta de sare si piper. Se baga feliile de paine in cuptor si se lasa sa se rumeneasca circa 3-5 minute. Se scot, se freaca cu catelul de usturoi, se ung cu uleiul ramas si pe fiecare felie se pune cate-un strat de rosii calite si se presara sare, piper si parmezan. Se trece carnea  prin amestecul de ierburi tocate si se servesc cu bruschetta (painea prajita cu usturoi, rosii si cascaval ras).

Adauga comentariu la reteta - File de miel cu bruschetta


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Faguri cu forma
Snitel de vita cu crusta de ierburi aromate
Covrigi
Creveti crocanti cu cocos
Roastbeef a la Jamie
Tarta cu crema de branza si zmeura
Brezel (covrigi nemtesti)
Chocolate Gugelhupf
Cirnati cu fenel
Ciorba de miel
Tort de portocale
Somon afumat pe scandura de cedru
Fettuccine cu ton si rosii
Tort de ciocolata cu crema de cocos
Paine rapida fara drojdie