Frigarui pe gratar cu ciuperci

Reteta culinara » Retete culinare » Retete fripturi » Frigarui pe gratar cu ciuperci

Frigarui pe gratar cu ciuperci

Ingrediente:

1 kg carne frageda, 250 -300 gr ciuperci, 100 gr slanina afumata, sare, piper

Mod de preparare:

Se taie carnea in felii groase de 1 cm si late de 4-5 cm. Nu se bat. Se pregatesc tepuse de lemn cam de 20 cm lungime. Pe fiecare se infig cate 4-5 bucati de carne intre care se intercaleaza o palarie de ciuperca si o felioara de slanina. Tepusele se asaza culcate pe un gratar deasupra unui jar bine incins. Se intorc din timp in timp ca sa se rumeneasca uniform. Se sareaza dupa ce sunt fripte.

Adauga comentariu la reteta - Frigarui pe gratar cu ciuperci


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Aperitiv cu branza brie la cuptor
Banana Daiquiri
Chiftelute de calamari
Ciorba de miel
Ardei umpluti
Friptura de porc cu sorici
Paine rapida fara drojdie
Bruschette cu dovlecei
Pogacele cu jumeri
Quinoa cu legume
Paste de spanac cu calamari si rosii
Tiramisu
Tort Krantz
Tagliatelle cu ardei, seminte de pin si stafide
Varza rosie cu mar