Frigarui pe gratar cu ciuperci

Reteta culinara » Retete culinare » Retete fripturi » Frigarui pe gratar cu ciuperci

Frigarui pe gratar cu ciuperci

Ingrediente:

1 kg carne frageda, 250 -300 gr ciuperci, 100 gr slanina afumata, sare, piper

Mod de preparare:

Se taie carnea in felii groase de 1 cm si late de 4-5 cm. Nu se bat. Se pregatesc tepuse de lemn cam de 20 cm lungime. Pe fiecare se infig cate 4-5 bucati de carne intre care se intercaleaza o palarie de ciuperca si o felioara de slanina. Tepusele se asaza culcate pe un gratar deasupra unui jar bine incins. Se intorc din timp in timp ca sa se rumeneasca uniform. Se sareaza dupa ce sunt fripte.

Adauga comentariu la reteta - Frigarui pe gratar cu ciuperci


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Ardei umpluti
Taameia
Tort cu cafea si gem de zmeura
Prajitura cu gutui si branza
Muffins cu spanac
Supa gulas
Chec de carne
Pogacsa
Tort de portocale
Tagliatelle a La-Chef-A
Spirale cu Nutella
Prajitura de ciocolata
Supa-crema de broccoli
Ciocanele de pui cu varza
Supa de gulii