Frigarui pe gratar cu ciuperci

Reteta culinara » Retete culinare » Retete fripturi » Frigarui pe gratar cu ciuperci

Frigarui pe gratar cu ciuperci

Ingrediente:

1 kg carne frageda, 250 -300 gr ciuperci, 100 gr slanina afumata, sare, piper

Mod de preparare:

Se taie carnea in felii groase de 1 cm si late de 4-5 cm. Nu se bat. Se pregatesc tepuse de lemn cam de 20 cm lungime. Pe fiecare se infig cate 4-5 bucati de carne intre care se intercaleaza o palarie de ciuperca si o felioara de slanina. Tepusele se asaza culcate pe un gratar deasupra unui jar bine incins. Se intorc din timp in timp ca sa se rumeneasca uniform. Se sareaza dupa ce sunt fripte.

Adauga comentariu la reteta - Frigarui pe gratar cu ciuperci


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Chiftelute de urda in sos de rosii
Medalion de vinete
Prajitura cu visine si ciocolata
Supa-crema de broccoli
Pui la cuptor
Chocolate cheesecake
Tortulete de ciocolata cu mascarpone si zmeura
Cozonac Grania
Dovlecei cu patrunjel si usturoi
Tort din alune de copac
Chisca cu hrisca - caltabos de Bucovina
Tort de ciocolata cu crema de capsuni
Tarte Flambée
Baclavale traditionale
Aluat picant pentru tarte, biscuiti