Frigarui pe gratar cu ciuperci

Reteta culinara » Retete culinare » Retete fripturi » Frigarui pe gratar cu ciuperci

Frigarui pe gratar cu ciuperci

Ingrediente:

1 kg carne frageda, 250 -300 gr ciuperci, 100 gr slanina afumata, sare, piper

Mod de preparare:

Se taie carnea in felii groase de 1 cm si late de 4-5 cm. Nu se bat. Se pregatesc tepuse de lemn cam de 20 cm lungime. Pe fiecare se infig cate 4-5 bucati de carne intre care se intercaleaza o palarie de ciuperca si o felioara de slanina. Tepusele se asaza culcate pe un gratar deasupra unui jar bine incins. Se intorc din timp in timp ca sa se rumeneasca uniform. Se sareaza dupa ce sunt fripte.

Adauga comentariu la reteta - Frigarui pe gratar cu ciuperci


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Pui la cuptor
Pateuri
Baclavale traditionale
Feta cu rosii uscate,in ulei
Poularde au vin (à la Jurassiene)
Chec de carne
Tagliatelle cu ciuperci
Snitzel de vita cu crusta de ierburi aromate
Aperitiv in foi de napolitana
Supa de portocale si crutoane aromtizate cu scortisoara
Brownies cu miere si seminte
Supa de pui - rapida
Chec negru
Quinoa cu legume
Aripioare prajite in crusta