Frigarui pe gratar cu ciuperci

Reteta culinara » Retete culinare » Retete fripturi » Frigarui pe gratar cu ciuperci

Frigarui pe gratar cu ciuperci

Ingrediente:

1 kg carne frageda, 250 -300 gr ciuperci, 100 gr slanina afumata, sare, piper

Mod de preparare:

Se taie carnea in felii groase de 1 cm si late de 4-5 cm. Nu se bat. Se pregatesc tepuse de lemn cam de 20 cm lungime. Pe fiecare se infig cate 4-5 bucati de carne intre care se intercaleaza o palarie de ciuperca si o felioara de slanina. Tepusele se asaza culcate pe un gratar deasupra unui jar bine incins. Se intorc din timp in timp ca sa se rumeneasca uniform. Se sareaza dupa ce sunt fripte.

Adauga comentariu la reteta - Frigarui pe gratar cu ciuperci


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Ciocanele de pui cu varza
Paste cu ciuperci si rosii
Somon afumat pe scandura de cedru
Chicken Bryan
Salata de sfecla rosie cu pui
Pateu din ficatei de pui
Tarta cu crème brûlé
Ciorba de miel
Painea tigru
Rata la cuptor
Vinete umplute
Ciorba de rosii II
Sparanghel verde cu bacon
Castraveti cu maioneza de avocado
Ghiveci de orez cu legume