Frigarui pe gratar cu ciuperci

Reteta culinara » Retete culinare » Retete fripturi » Frigarui pe gratar cu ciuperci

Frigarui pe gratar cu ciuperci

Ingrediente:

1 kg carne frageda, 250 -300 gr ciuperci, 100 gr slanina afumata, sare, piper

Mod de preparare:

Se taie carnea in felii groase de 1 cm si late de 4-5 cm. Nu se bat. Se pregatesc tepuse de lemn cam de 20 cm lungime. Pe fiecare se infig cate 4-5 bucati de carne intre care se intercaleaza o palarie de ciuperca si o felioara de slanina. Tepusele se asaza culcate pe un gratar deasupra unui jar bine incins. Se intorc din timp in timp ca sa se rumeneasca uniform. Se sareaza dupa ce sunt fripte.

Adauga comentariu la reteta - Frigarui pe gratar cu ciuperci


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Bruschette cu dovlecei
Tarta cu crème brûlé
Somon afumat pe scandura de cedru
Supa crema de rosii si morcovi
Kisir -  salata de griu
Tropical salad with coconut shrimps
Dovlecei crocanti la cuptor
Ciorbita de pui si fasolica verde
Chisca cu hrisca - caltabos de Bucovina
Barcute de vinete
Varza rosie cu mar
Marmelada de zmeura
Pui umplut cu telina si morcovi
Tagliatelle a La-Chef-A
Supa de dovleac cu gorgonzola