Frigarui pe gratar cu ciuperci

Reteta culinara » Retete culinare » Retete fripturi » Frigarui pe gratar cu ciuperci

Frigarui pe gratar cu ciuperci

Ingrediente:

1 kg carne frageda, 250 -300 gr ciuperci, 100 gr slanina afumata, sare, piper

Mod de preparare:

Se taie carnea in felii groase de 1 cm si late de 4-5 cm. Nu se bat. Se pregatesc tepuse de lemn cam de 20 cm lungime. Pe fiecare se infig cate 4-5 bucati de carne intre care se intercaleaza o palarie de ciuperca si o felioara de slanina. Tepusele se asaza culcate pe un gratar deasupra unui jar bine incins. Se intorc din timp in timp ca sa se rumeneasca uniform. Se sareaza dupa ce sunt fripte.

Adauga comentariu la reteta - Frigarui pe gratar cu ciuperci


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Kunefe (cataif)
Mincarica de pipote
Turta dulce din piscoturi
Salsa cruda
Caipirinha
Muschiulet de porc cu susan
Chicken Bryan
Parmigiana di melanzane
Cozonac cu mac si alune de padure
Dulceata de portocale cu ciocolata
Brownies cu miere si seminte
Tortulete de ciocolata cu mascarpone si zmeura
Supa cu turnatei
Ciorba din pipote de curcan
Pogacele cu jumeri