Frigarui pe gratar cu ciuperci

Reteta culinara » Retete culinare » Retete fripturi » Frigarui pe gratar cu ciuperci

Frigarui pe gratar cu ciuperci

Ingrediente:

1 kg carne frageda, 250 -300 gr ciuperci, 100 gr slanina afumata, sare, piper

Mod de preparare:

Se taie carnea in felii groase de 1 cm si late de 4-5 cm. Nu se bat. Se pregatesc tepuse de lemn cam de 20 cm lungime. Pe fiecare se infig cate 4-5 bucati de carne intre care se intercaleaza o palarie de ciuperca si o felioara de slanina. Tepusele se asaza culcate pe un gratar deasupra unui jar bine incins. Se intorc din timp in timp ca sa se rumeneasca uniform. Se sareaza dupa ce sunt fripte.

Adauga comentariu la reteta - Frigarui pe gratar cu ciuperci


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Fettuccine cu ton si rosii
Cupola ninsa cu ciocolata
Faguri cu forma
Feta cu rosii uscate,in ulei
Barcute de vinete
Salata de tortellini
Pulpa de porc la cuptor in sos de portocale
Inghetata de cocos
Tarta cu mere
Sesame Chicken
Cartofi in crusta de mustar
Chutney de prune si ardei
Bilute de cartofi cu inima de mozzarella
Tort de ciocolata cu crema de cocos
Praz umplut cu ciuperci