Frigarui pe gratar cu ciuperci

Reteta culinara » Retete culinare » Retete fripturi » Frigarui pe gratar cu ciuperci

Frigarui pe gratar cu ciuperci

Ingrediente:

1 kg carne frageda, 250 -300 gr ciuperci, 100 gr slanina afumata, sare, piper

Mod de preparare:

Se taie carnea in felii groase de 1 cm si late de 4-5 cm. Nu se bat. Se pregatesc tepuse de lemn cam de 20 cm lungime. Pe fiecare se infig cate 4-5 bucati de carne intre care se intercaleaza o palarie de ciuperca si o felioara de slanina. Tepusele se asaza culcate pe un gratar deasupra unui jar bine incins. Se intorc din timp in timp ca sa se rumeneasca uniform. Se sareaza dupa ce sunt fripte.

Adauga comentariu la reteta - Frigarui pe gratar cu ciuperci


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Pateu din ficat de porc
Sparanghel verde cu bacon
Spaghetti cu pesto si fasole verde
Paine rasucita cu crema de branza
Ardei umpluti
Clatite umplute cu salata de pui si avocado
Supa de coada de bou (Ochsenschwanzsuppe)
Pateuri umplute cu sunca
Supa de chimen
Chec cu ficat
Supa de dovleac ( Butternut )
Supa cu turnatei
Frigarui de pui
Pesto di rucola
Pogacele cu jumeri