Frigarui pe gratar cu ciuperci

Reteta culinara » Retete culinare » Retete fripturi » Frigarui pe gratar cu ciuperci

Frigarui pe gratar cu ciuperci

Ingrediente:

1 kg carne frageda, 250 -300 gr ciuperci, 100 gr slanina afumata, sare, piper

Mod de preparare:

Se taie carnea in felii groase de 1 cm si late de 4-5 cm. Nu se bat. Se pregatesc tepuse de lemn cam de 20 cm lungime. Pe fiecare se infig cate 4-5 bucati de carne intre care se intercaleaza o palarie de ciuperca si o felioara de slanina. Tepusele se asaza culcate pe un gratar deasupra unui jar bine incins. Se intorc din timp in timp ca sa se rumeneasca uniform. Se sareaza dupa ce sunt fripte.

Adauga comentariu la reteta - Frigarui pe gratar cu ciuperci


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Caracatita in ulei
Somon la gratar
Snitel de vita cu crusta de ierburi aromate
Creveti crocanti cu cocos
Prajitura cu mere si brinza
Rulada cu cascaval
Quinoa cu legume
Supa de pui - rapida
Chiftelute de carne
Paine cu orez
Ardei umpluti,mai altfel
Sesame Chicken
Gratin de paste si peste, cu bezea
Medalion de vinete
Friptura de curcan cu mere