Frigarui pe gratar cu ciuperci

Reteta culinara » Retete culinare » Retete fripturi » Frigarui pe gratar cu ciuperci

Frigarui pe gratar cu ciuperci

Ingrediente:

1 kg carne frageda, 250 -300 gr ciuperci, 100 gr slanina afumata, sare, piper

Mod de preparare:

Se taie carnea in felii groase de 1 cm si late de 4-5 cm. Nu se bat. Se pregatesc tepuse de lemn cam de 20 cm lungime. Pe fiecare se infig cate 4-5 bucati de carne intre care se intercaleaza o palarie de ciuperca si o felioara de slanina. Tepusele se asaza culcate pe un gratar deasupra unui jar bine incins. Se intorc din timp in timp ca sa se rumeneasca uniform. Se sareaza dupa ce sunt fripte.

Adauga comentariu la reteta - Frigarui pe gratar cu ciuperci


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Chutney de prune si ardei
Supa de pasare cu fructe goji
Painea tigru
Vis de vara: Tort cu zmeura, ciocolata si frisca
Bulete cu cascaval la cuptor
Pulpa de porc la cuptor in sos de portocale
Supa de pui - rapida
Saltimbocca alla romana
Somloi Galuska
Pasca cu ciocolata
Chocolate cheesecake
Varza rosie cu mar
Ciorba de praz cu zeama de varza
Cartofi in crusta de mustar
Dovlecei cu patrunjel si usturoi