Friptura cu crusta de verdeata

Reteta culinara » Retete culinare » Retete fripturi » Friptura cu crusta de verdeata

Friptura cu crusta de verdeata

Ingrediente:

1 muschi sau pulpa de porc de cca 1 kg 100 ml vin alb, sare, piper, 1 lingurita boia dulce, 1 lingurita maghiran, 1 lingurita oregano, 1 lingurita busuioc uscat

Mod de preparare:

Carnea se spala si se pune in tava. Se sareaza, se condimenteaza si se pun ierburile aromatice. Se pune vinul si se da la cuptor cam o ora. In acest timp se mai stropeste cu zeama din tava. Se serveste cu piure de cartofi.

Adauga comentariu la reteta - Friptura cu crusta de verdeata


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Supa crema de rosii si morcovi
Chec de carne
Dulceata de portocale cu ciocolata
Chocolate Gugelhupf
Caviar de vinete
Supa de dovleac cu gorgonzola
Paine pictata
Tort din alune de copac
Ciorba din pipote de curcan
Paste uriase, umplute cu spanac si ricotta
Rulada de omleta
Chiftelute de urda in sos de rosii
Faguri cu forma
Placinta  cu pui, spanac si branza
Fursecuri fine cu nuci