Friptura cu crusta de verdeata

Reteta culinara » Retete culinare » Retete fripturi » Friptura cu crusta de verdeata

Friptura cu crusta de verdeata

Ingrediente:

1 muschi sau pulpa de porc de cca 1 kg 100 ml vin alb, sare, piper, 1 lingurita boia dulce, 1 lingurita maghiran, 1 lingurita oregano, 1 lingurita busuioc uscat

Mod de preparare:

Carnea se spala si se pune in tava. Se sareaza, se condimenteaza si se pun ierburile aromatice. Se pune vinul si se da la cuptor cam o ora. In acest timp se mai stropeste cu zeama din tava. Se serveste cu piure de cartofi.

Adauga comentariu la reteta - Friptura cu crusta de verdeata


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Paste uriase, umplute cu spanac si ricotta
Quark-brinza cremoasa acrisoara
Gogosele din flori de dovleac
Chec negru
Salata de vara cu mozzarella
Tort cu mere si nuci
Batoane de cereale
Ficatei cu ceapa, vin si marar
Vanilla Club
Papanasi
Brezel (covrigi nemtesti)
Chisca cu hrisca - caltabos de Bucovina
Prajitura cu gutui si branza
Antricot cu sos de piper verde
Bulete cu cascaval la cuptor