Friptura cu crusta de verdeata

Reteta culinara » Retete culinare » Retete fripturi » Friptura cu crusta de verdeata

Friptura cu crusta de verdeata

Ingrediente:

1 muschi sau pulpa de porc de cca 1 kg 100 ml vin alb, sare, piper, 1 lingurita boia dulce, 1 lingurita maghiran, 1 lingurita oregano, 1 lingurita busuioc uscat

Mod de preparare:

Carnea se spala si se pune in tava. Se sareaza, se condimenteaza si se pun ierburile aromatice. Se pune vinul si se da la cuptor cam o ora. In acest timp se mai stropeste cu zeama din tava. Se serveste cu piure de cartofi.

Adauga comentariu la reteta - Friptura cu crusta de verdeata


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Supa gulas
Parmigiana di zucchine
Cotlete de vinete
Salata de ton cu ardei gras
Crenvursti in aluat
Medalion de vinete
Brezel (covrigi nemtesti)
Tarta cu vinete
Sparanghel verde cu bacon
Salata
Rulada de pui
Pateu din ficatei de pui
Somon la cuptor cu sos alb
Rulouri de vinete cu sunca si Roquefort
Salata de fasole cu ton