Friptura cu crusta de verdeata

Reteta culinara » Retete culinare » Retete fripturi » Friptura cu crusta de verdeata

Friptura cu crusta de verdeata

Ingrediente:

1 muschi sau pulpa de porc de cca 1 kg 100 ml vin alb, sare, piper, 1 lingurita boia dulce, 1 lingurita maghiran, 1 lingurita oregano, 1 lingurita busuioc uscat

Mod de preparare:

Carnea se spala si se pune in tava. Se sareaza, se condimenteaza si se pun ierburile aromatice. Se pune vinul si se da la cuptor cam o ora. In acest timp se mai stropeste cu zeama din tava. Se serveste cu piure de cartofi.

Adauga comentariu la reteta - Friptura cu crusta de verdeata


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Prajitura cu ciocolata, cocos si visine
Rata la cuptor
Cranberry Muffins
Chicken Bryan
Prajitura Latte Macchiato
Chifle umplute si mozzarella cu rosii la cuptor
Crutoane aromate
Pulpa de porc la cuptor in sos de portocale
Prajitura  cu mac
Pasca cu ciocolata
Tarta cu crema de branza si zmeura
Rulada de pui intreg
Rulada cu cascaval
Pateu din ficat de porc
Gratin de paste si peste, cu bezea