Friptura cu crusta de verdeata

Reteta culinara » Retete culinare » Retete fripturi » Friptura cu crusta de verdeata

Friptura cu crusta de verdeata

Ingrediente:

1 muschi sau pulpa de porc de cca 1 kg 100 ml vin alb, sare, piper, 1 lingurita boia dulce, 1 lingurita maghiran, 1 lingurita oregano, 1 lingurita busuioc uscat

Mod de preparare:

Carnea se spala si se pune in tava. Se sareaza, se condimenteaza si se pun ierburile aromatice. Se pune vinul si se da la cuptor cam o ora. In acest timp se mai stropeste cu zeama din tava. Se serveste cu piure de cartofi.

Adauga comentariu la reteta - Friptura cu crusta de verdeata


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Mincarica de pipote
Chiftelute de carne
Tort de ciocolata cu crema de capsuni
Placinta cu branza sarata
Banana Daiquiri
Chutney de prune si ardei
Chocolate Gugelhupf
Tort din alune de copac
Saratele
Supa de chimen
Ardei umpluti
Compot de rubarba
Confit de canard
Supa de portocale si crutoane aromtizate cu scortisoara
Dovlecei cu patrunjel si usturoi