Friptura cu crusta de verdeata

Reteta culinara » Retete culinare » Retete fripturi » Friptura cu crusta de verdeata

Friptura cu crusta de verdeata

Ingrediente:

1 muschi sau pulpa de porc de cca 1 kg 100 ml vin alb, sare, piper, 1 lingurita boia dulce, 1 lingurita maghiran, 1 lingurita oregano, 1 lingurita busuioc uscat

Mod de preparare:

Carnea se spala si se pune in tava. Se sareaza, se condimenteaza si se pun ierburile aromatice. Se pune vinul si se da la cuptor cam o ora. In acest timp se mai stropeste cu zeama din tava. Se serveste cu piure de cartofi.

Adauga comentariu la reteta - Friptura cu crusta de verdeata


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Confit de canard
Chutney de prune
Gratin de broccoli si conopida
Chec de carne
Dulceata de portocale cu ciocolata
Inghetata de cocos
Supa din trei feluri de peste
Prajitura Latte Macchiato
Stifatho
Crap la cuptor (pe gratar)
Tartiflette
Paine rapida fara drojdie
Pulpa de porc la cuptor in sos de portocale
Painici cu busuioc
Somon la gratar