Friptura cu crusta de verdeata

Reteta culinara » Retete culinare » Retete fripturi » Friptura cu crusta de verdeata

Friptura cu crusta de verdeata

Ingrediente:

1 muschi sau pulpa de porc de cca 1 kg 100 ml vin alb, sare, piper, 1 lingurita boia dulce, 1 lingurita maghiran, 1 lingurita oregano, 1 lingurita busuioc uscat

Mod de preparare:

Carnea se spala si se pune in tava. Se sareaza, se condimenteaza si se pun ierburile aromatice. Se pune vinul si se da la cuptor cam o ora. In acest timp se mai stropeste cu zeama din tava. Se serveste cu piure de cartofi.

Adauga comentariu la reteta - Friptura cu crusta de verdeata


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Placinta  cu pui, spanac si branza
Somloi Galuska
Salata de Boeuf
Paine rapida fara drojdie
Spaghetti cu pesto si fasole verde
Pateuri umplute cu sunca
Friptura de curcan cu mere
Salata de cartofi cu ton
Inghetata de nectarine si caise
Bors de iarna cu afumatura
Medalion de vinete
Rulouri de vinete cu sunca si Roquefort
Taameia
Rata la cuptor
Stifatho