Friptura cu crusta de verdeata

Reteta culinara » Retete culinare » Retete fripturi » Friptura cu crusta de verdeata

Friptura cu crusta de verdeata

Ingrediente:

1 muschi sau pulpa de porc de cca 1 kg 100 ml vin alb, sare, piper, 1 lingurita boia dulce, 1 lingurita maghiran, 1 lingurita oregano, 1 lingurita busuioc uscat

Mod de preparare:

Carnea se spala si se pune in tava. Se sareaza, se condimenteaza si se pun ierburile aromatice. Se pune vinul si se da la cuptor cam o ora. In acest timp se mai stropeste cu zeama din tava. Se serveste cu piure de cartofi.

Adauga comentariu la reteta - Friptura cu crusta de verdeata


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Muffins cu dovleac(Butternut)
Supa de dovleac cu gorgonzola
Rulada de ciuperci
Cartofi cu conopida si branza
Salata
Banana Daiquiri
Paste uriase, umplute cu spanac si ricotta
Chiftelute cu porumb
Galuste de dovlecei cu sos de sofran
Antricot cu sos de piper verde
Ciorba de miel
Cozonac
Tort de ciocolata cu crema de cocos
Tort Krantz