Friptura cu crusta de verdeata

Reteta culinara » Retete culinare » Retete fripturi » Friptura cu crusta de verdeata

Friptura cu crusta de verdeata

Ingrediente:

1 muschi sau pulpa de porc de cca 1 kg 100 ml vin alb, sare, piper, 1 lingurita boia dulce, 1 lingurita maghiran, 1 lingurita oregano, 1 lingurita busuioc uscat

Mod de preparare:

Carnea se spala si se pune in tava. Se sareaza, se condimenteaza si se pun ierburile aromatice. Se pune vinul si se da la cuptor cam o ora. In acest timp se mai stropeste cu zeama din tava. Se serveste cu piure de cartofi.

Adauga comentariu la reteta - Friptura cu crusta de verdeata


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Chec de carne
Bulete din ciupercute
Poularde au vin (à la Jurassiene)
Ciocolata
Cranberry Muffins
Somon salbatic cu crusta de brinza
Prajitura parfumata cu caise si flori de lavanda
Chifle umplute si mozzarella cu rosii la cuptor
Salsa cruda
Friptura aromata de porc
Salata de telina si morcovi rasi
Dovlecei crocanti la cuptor
Chocolate Gugelhupf
Paste cu ciuperci si rosii
Islere