Friptura cu crusta de verdeata

Reteta culinara » Retete culinare » Retete fripturi » Friptura cu crusta de verdeata

Friptura cu crusta de verdeata

Ingrediente:

1 muschi sau pulpa de porc de cca 1 kg 100 ml vin alb, sare, piper, 1 lingurita boia dulce, 1 lingurita maghiran, 1 lingurita oregano, 1 lingurita busuioc uscat

Mod de preparare:

Carnea se spala si se pune in tava. Se sareaza, se condimenteaza si se pun ierburile aromatice. Se pune vinul si se da la cuptor cam o ora. In acest timp se mai stropeste cu zeama din tava. Se serveste cu piure de cartofi.

Adauga comentariu la reteta - Friptura cu crusta de verdeata


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tort Krantz
Salsa cruda
Maultaschen cu sos de rosii
Melitzanosalata Agioritiki
Mincarica de pipote
Somon salbatic in sos de vin cu marar
Oua umplute
Piept de rata cu ciuperci
Chiftelute de calamari
Rulouri din piept de pui
Chutney de prune si ardei
Chiftelute cu porumb
Tagliatelle cu ardei, seminte de pin si stafide
Aripi de curcan tandoori
Tartiflette