Friptura cu crusta de verdeata

Reteta culinara » Retete culinare » Retete fripturi » Friptura cu crusta de verdeata

Friptura cu crusta de verdeata

Ingrediente:

1 muschi sau pulpa de porc de cca 1 kg 100 ml vin alb, sare, piper, 1 lingurita boia dulce, 1 lingurita maghiran, 1 lingurita oregano, 1 lingurita busuioc uscat

Mod de preparare:

Carnea se spala si se pune in tava. Se sareaza, se condimenteaza si se pun ierburile aromatice. Se pune vinul si se da la cuptor cam o ora. In acest timp se mai stropeste cu zeama din tava. Se serveste cu piure de cartofi.

Adauga comentariu la reteta - Friptura cu crusta de verdeata


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Drob de pui
Paste uriase, umplute cu spanac si ricotta
Vis de vara: Tort cu zmeura, ciocolata si frisca
Crutoane aromate
Supa de portocale si crutoane aromtizate cu scortisoara
Salata de cartofi cu ton
Gogosele din flori de dovleac
Tarta de ciocolata
Tort cu cafea si gem de zmeura
Vinete umplute
Sandwich Cake cu somon si spanac (Smörgåstårta)
Tort de ciocolata
Chec negru
Chiftelute de carne
Confit de canard