Friptura cu crusta de verdeata

Reteta culinara » Retete culinare » Retete fripturi » Friptura cu crusta de verdeata

Friptura cu crusta de verdeata

Ingrediente:

1 muschi sau pulpa de porc de cca 1 kg 100 ml vin alb, sare, piper, 1 lingurita boia dulce, 1 lingurita maghiran, 1 lingurita oregano, 1 lingurita busuioc uscat

Mod de preparare:

Carnea se spala si se pune in tava. Se sareaza, se condimenteaza si se pun ierburile aromatice. Se pune vinul si se da la cuptor cam o ora. In acest timp se mai stropeste cu zeama din tava. Se serveste cu piure de cartofi.

Adauga comentariu la reteta - Friptura cu crusta de verdeata


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Rulada de ciuperci
Tarta cu rucola
Paine cu orez
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Friptura de miel in slowcooker
Tort cu mere si nuci
Pateuri rapide
Cheesecake cu rosii si busuioc
Tort de ciocolata
Vinete umplute
Pasca cu branza dulce
Rulada cu cascaval
Tort de portocale
Cozonac Grania
Saratele