Friptura cu crusta de verdeata

Reteta culinara » Retete culinare » Retete fripturi » Friptura cu crusta de verdeata

Friptura cu crusta de verdeata

Ingrediente:

1 muschi sau pulpa de porc de cca 1 kg 100 ml vin alb, sare, piper, 1 lingurita boia dulce, 1 lingurita maghiran, 1 lingurita oregano, 1 lingurita busuioc uscat

Mod de preparare:

Carnea se spala si se pune in tava. Se sareaza, se condimenteaza si se pun ierburile aromatice. Se pune vinul si se da la cuptor cam o ora. In acest timp se mai stropeste cu zeama din tava. Se serveste cu piure de cartofi.

Adauga comentariu la reteta - Friptura cu crusta de verdeata


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Prajitura cu ciocolata, cocos si visine
Legume umplute
Vinete umplute
Prajitura cu zmeura si pomelo
Dovlecei cu patrunjel si usturoi
Fursecuri simple
Covrigi
Mancarica de gulas
Crutoane aromate
Chiftelute de urda in sos de rosii
Chec aperitiv,stelute si braduti
Cheesecake cu rosii si busuioc
Lasagne cu spanac si branza chevre
Bruschette cu legume si tofu
Feta cu rosii uscate,in ulei