Friptura cu crusta de verdeata

Reteta culinara » Retete culinare » Retete fripturi » Friptura cu crusta de verdeata

Friptura cu crusta de verdeata

Ingrediente:

1 muschi sau pulpa de porc de cca 1 kg 100 ml vin alb, sare, piper, 1 lingurita boia dulce, 1 lingurita maghiran, 1 lingurita oregano, 1 lingurita busuioc uscat

Mod de preparare:

Carnea se spala si se pune in tava. Se sareaza, se condimenteaza si se pun ierburile aromatice. Se pune vinul si se da la cuptor cam o ora. In acest timp se mai stropeste cu zeama din tava. Se serveste cu piure de cartofi.

Adauga comentariu la reteta - Friptura cu crusta de verdeata


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Gratin de paste si peste, cu bezea
Fettuccine cu ton si rosii
Palet de dames
Sandwich Cake cu somon si spanac (Smörgåstårta)
Oua umplute
Rulouri din piept de pui
Ardei umpluti
Rosii umplute cu ton
Sesame Chicken
Ciorba de miel
Prajitura Latte Macchiato
Parmigiana di zucchine
Fursecuri fine cu nuci
Covrigi
Somon salbatic cu crusta de brinza