Friptura cu crusta de verdeata

Reteta culinara » Retete culinare » Retete fripturi » Friptura cu crusta de verdeata

Friptura cu crusta de verdeata

Ingrediente:

1 muschi sau pulpa de porc de cca 1 kg 100 ml vin alb, sare, piper, 1 lingurita boia dulce, 1 lingurita maghiran, 1 lingurita oregano, 1 lingurita busuioc uscat

Mod de preparare:

Carnea se spala si se pune in tava. Se sareaza, se condimenteaza si se pun ierburile aromatice. Se pune vinul si se da la cuptor cam o ora. In acest timp se mai stropeste cu zeama din tava. Se serveste cu piure de cartofi.

Adauga comentariu la reteta - Friptura cu crusta de verdeata


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Prajitura parfumata cu caise si flori de lavanda
Dulceata de portocale cu ciocolata
Maultaschen cu sos de rosii
Tort de ciuperci
Beef Bourguignon - Julia Child
Tort de ciocolata
Melcisori de pizza
Bruschette cu legume si tofu
Aripioare prajite in crusta
Brezel (covrigi nemtesti)
Feta cu rosii uscate,in ulei
Gnocchi cu spanac pe sos de rosii cu ciuperci
Pachetele cu porumb si branza
Aripi de curcan tandoori
Um Ali - budinca egipteana din paine