Friptura cu crusta de verdeata

Reteta culinara » Retete culinare » Retete fripturi » Friptura cu crusta de verdeata

Friptura cu crusta de verdeata

Ingrediente:

1 muschi sau pulpa de porc de cca 1 kg 100 ml vin alb, sare, piper, 1 lingurita boia dulce, 1 lingurita maghiran, 1 lingurita oregano, 1 lingurita busuioc uscat

Mod de preparare:

Carnea se spala si se pune in tava. Se sareaza, se condimenteaza si se pun ierburile aromatice. Se pune vinul si se da la cuptor cam o ora. In acest timp se mai stropeste cu zeama din tava. Se serveste cu piure de cartofi.

Adauga comentariu la reteta - Friptura cu crusta de verdeata


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tort din alune de copac
Chiftelute cu porumb
Pateuri rapide
Snitzel de vita cu crusta de ierburi aromate
Crostoni cu miel
Inghetata prajita
Paste cu ciuperci si rosii
Friptura de curcan cu mere
Spaghetti cu zucchini si rosii
Supa gulas
Tortulete de ciocolata cu mascarpone si zmeura
Chicken Bryan
Salata de tortellini
Baton de vanilie
Somon afumat pe scandura de cedru