Friptura cu crusta de verdeata

Reteta culinara » Retete culinare » Retete fripturi » Friptura cu crusta de verdeata

Friptura cu crusta de verdeata

Ingrediente:

1 muschi sau pulpa de porc de cca 1 kg 100 ml vin alb, sare, piper, 1 lingurita boia dulce, 1 lingurita maghiran, 1 lingurita oregano, 1 lingurita busuioc uscat

Mod de preparare:

Carnea se spala si se pune in tava. Se sareaza, se condimenteaza si se pun ierburile aromatice. Se pune vinul si se da la cuptor cam o ora. In acest timp se mai stropeste cu zeama din tava. Se serveste cu piure de cartofi.

Adauga comentariu la reteta - Friptura cu crusta de verdeata


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Paste uriase, umplute cu spanac si ricotta
Rulade de peste cu morcov si dovlecel
Rulada de pui intreg
Compot de rubarba
Ciorba de rosii II
Friptura de mistret
Frigarui de pui
Spaghetti cu zucchini si rosii
Rosii umplute cu orez
Bulion de rosii
Dulceata de pere
Tarte Flambée
Pui umplut cu telina si morcovi
Cartofi in crusta de mustar
Sparanghel verde cu bacon