Friptura cu crusta de verdeata

Reteta culinara » Retete culinare » Retete fripturi » Friptura cu crusta de verdeata

Friptura cu crusta de verdeata

Ingrediente:

1 muschi sau pulpa de porc de cca 1 kg 100 ml vin alb, sare, piper, 1 lingurita boia dulce, 1 lingurita maghiran, 1 lingurita oregano, 1 lingurita busuioc uscat

Mod de preparare:

Carnea se spala si se pune in tava. Se sareaza, se condimenteaza si se pun ierburile aromatice. Se pune vinul si se da la cuptor cam o ora. In acest timp se mai stropeste cu zeama din tava. Se serveste cu piure de cartofi.

Adauga comentariu la reteta - Friptura cu crusta de verdeata


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Spaghetti cu pesto si fasole verde
Tiramisu de capsuni si cocos
Varza rosie cu mar
Chifle umplute si mozzarella cu rosii la cuptor
Chiftelute
Rulada de pui intreg
Supa de rosii
Poularde au vin (à la Jurassiene)
Aripioare crocantoase (stil KFC)
Cirnati cu fenel
Pogacsa
Dulceata de grapefruit
Fursecuri simple
Paine cu iaurt
Friptura aromata de porc