Friptura de pasare macerata in sos de tomate

Reteta culinara » Retete culinare » Retete fripturi » Friptura de pasare macerata in sos de tomate

Friptura de pasare macerata in sos de tomate

Ingredinte:

1 pasare tinara, 1,5 l  sos de tomate, 250 ml supa de gaina, concentrata ,1 l ulei, 1 lingurita de piper macinat, 5-6 legaturi de patrunjel

Mod de preparare:

Se macereaza pasarea, timp de 24 ore in sosul de tomate, in care se pune piperul si supa de gaina. Se lasa sa se scurga 1 ora, se portioneaza, dupa care se incinge uleiul si se prajeste pasarea. Se fierbe sosul de tomate in care a stat pasarea 10 minute, dupa aceea se toarna fierbinte peste friptura. La sfarsit, se pune patrunjelul tocat marunt.

Adauga comentariu la reteta - Friptura de pasare macerata in sos de tomate


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Supa din trei feluri de peste
Sarmale fara carne
Crema Toffee
Aripioare crocantoase (stil KFC)
Pate Brisee
Tartiflette
Piept de pui simplissime
Carne de miel in stil mongolez
Legume umplute
Um Ali - budinca egipteana din paine
Pogacele cu jumeri
Friptura de vitel in ulei
Tamagoyaki
Chisca cu hrisca - caltabos de Bucovina
Caviar de vinete