Friptura de pasare macerata in sos de tomate

Reteta culinara » Retete culinare » Retete fripturi » Friptura de pasare macerata in sos de tomate

Friptura de pasare macerata in sos de tomate

Ingredinte:

1 pasare tinara, 1,5 l  sos de tomate, 250 ml supa de gaina, concentrata ,1 l ulei, 1 lingurita de piper macinat, 5-6 legaturi de patrunjel

Mod de preparare:

Se macereaza pasarea, timp de 24 ore in sosul de tomate, in care se pune piperul si supa de gaina. Se lasa sa se scurga 1 ora, se portioneaza, dupa care se incinge uleiul si se prajeste pasarea. Se fierbe sosul de tomate in care a stat pasarea 10 minute, dupa aceea se toarna fierbinte peste friptura. La sfarsit, se pune patrunjelul tocat marunt.

Adauga comentariu la reteta - Friptura de pasare macerata in sos de tomate


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Sirop de citrice
Paine rapida fara drojdie
Marmelada de zmeura
Cocktail-Totally Green
Tagliatelle a La-Chef-A
Tarta cu crema de branza si zmeura
Faguri cu forma
Bilute de cartofi cu inima de mozzarella
Prajitura cu mere si brinza
Risotto cu broccoli si kaiser
Piept de pui, la cuptor
Prajitura cu gutui si branza
Inghetata de cocos
Cirnati cu fenel
Cozonac cu mac si alune de padure