Friptura de pasare macerata in sos de tomate

Reteta culinara » Retete culinare » Retete fripturi » Friptura de pasare macerata in sos de tomate

Friptura de pasare macerata in sos de tomate

Ingredinte:

1 pasare tinara, 1,5 l  sos de tomate, 250 ml supa de gaina, concentrata ,1 l ulei, 1 lingurita de piper macinat, 5-6 legaturi de patrunjel

Mod de preparare:

Se macereaza pasarea, timp de 24 ore in sosul de tomate, in care se pune piperul si supa de gaina. Se lasa sa se scurga 1 ora, se portioneaza, dupa care se incinge uleiul si se prajeste pasarea. Se fierbe sosul de tomate in care a stat pasarea 10 minute, dupa aceea se toarna fierbinte peste friptura. La sfarsit, se pune patrunjelul tocat marunt.

Adauga comentariu la reteta - Friptura de pasare macerata in sos de tomate


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Gratin de paste si peste, cu bezea
Omleta cu orez la cuptor
Tort din alune de copac
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Medalion de vinete
Somon la cuptor cu sos alb
Spaghetti Carbonara
Cartofi cu conopida si branza
Pogacele cu jumari
Ciocanele de pui cu varza
Ciocolata
Feta cu rosii uscate,in ulei
Salata de fasole cu ton
Pasta de leustean
Salata de sfecla rosie cu pui