Friptura de pasare macerata in sos de tomate

Reteta culinara » Retete culinare » Retete fripturi » Friptura de pasare macerata in sos de tomate

Friptura de pasare macerata in sos de tomate

Ingredinte:

1 pasare tinara, 1,5 l  sos de tomate, 250 ml supa de gaina, concentrata ,1 l ulei, 1 lingurita de piper macinat, 5-6 legaturi de patrunjel

Mod de preparare:

Se macereaza pasarea, timp de 24 ore in sosul de tomate, in care se pune piperul si supa de gaina. Se lasa sa se scurga 1 ora, se portioneaza, dupa care se incinge uleiul si se prajeste pasarea. Se fierbe sosul de tomate in care a stat pasarea 10 minute, dupa aceea se toarna fierbinte peste friptura. La sfarsit, se pune patrunjelul tocat marunt.

Adauga comentariu la reteta - Friptura de pasare macerata in sos de tomate


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizeaz─â

Retete

Retete culinare cu imagini

Pogacsa
Supa crema de rosii si morcovi
Cozonac
Risotto cu broccoli si kaiser
Supa de dovleac ( Butternut )
Somon salbatic in sos de vin cu marar
Clatite umplute cu salata de pui si avocado
Pulpa de porc la cuptor in sos de portocale
Fursecuri simple
Saratele
Pasca cu branza dulce
Marmelada de zmeura
Bruschette cu dovlecei
Cozonac cu mac si alune de padure
Ciocanele de pui cu varza