Friptura de pasare macerata in sos de tomate

Reteta culinara » Retete culinare » Retete fripturi » Friptura de pasare macerata in sos de tomate

Friptura de pasare macerata in sos de tomate

Ingredinte:

1 pasare tinara, 1,5 l  sos de tomate, 250 ml supa de gaina, concentrata ,1 l ulei, 1 lingurita de piper macinat, 5-6 legaturi de patrunjel

Mod de preparare:

Se macereaza pasarea, timp de 24 ore in sosul de tomate, in care se pune piperul si supa de gaina. Se lasa sa se scurga 1 ora, se portioneaza, dupa care se incinge uleiul si se prajeste pasarea. Se fierbe sosul de tomate in care a stat pasarea 10 minute, dupa aceea se toarna fierbinte peste friptura. La sfarsit, se pune patrunjelul tocat marunt.

Adauga comentariu la reteta - Friptura de pasare macerata in sos de tomate


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Parjoale de vara
Pasca cu branza dulce
Tarta cu rucola
Paste uriase, umplute cu spanac si ricotta
Bulion de rosii
Turta dulce din piscoturi
Chiftelute
Spaghetti Carbonara
Praz umplut cu ciuperci
Ciuperci umplute cu legume
Aperitiv in foi de napolitana
Ciocolata
Dovlecei cu patrunjel si usturoi
Snitel de vita cu crusta de ierburi aromate
Pachetele cu porumb si branza