Friptura de pasare macerata in sos de tomate

Reteta culinara » Retete culinare » Retete fripturi » Friptura de pasare macerata in sos de tomate

Friptura de pasare macerata in sos de tomate

Ingredinte:

1 pasare tinara, 1,5 l  sos de tomate, 250 ml supa de gaina, concentrata ,1 l ulei, 1 lingurita de piper macinat, 5-6 legaturi de patrunjel

Mod de preparare:

Se macereaza pasarea, timp de 24 ore in sosul de tomate, in care se pune piperul si supa de gaina. Se lasa sa se scurga 1 ora, se portioneaza, dupa care se incinge uleiul si se prajeste pasarea. Se fierbe sosul de tomate in care a stat pasarea 10 minute, dupa aceea se toarna fierbinte peste friptura. La sfarsit, se pune patrunjelul tocat marunt.

Adauga comentariu la reteta - Friptura de pasare macerata in sos de tomate


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Ciorba de salata
Paste de spanac cu calamari si rosii
Salata
Caltabosi
Placinta cu branza sarata
Musaca
Chisca cu hrisca - caltabos de Bucovina
Gratin de broccoli si conopida
Butternut umplut
Paine cu orez
Crap la cuptor (pe gratar)
Rulada de omleta
Cozonac cu mac si melcisori cu scortisoara
Tartiflette
Schichttorte  Baumkuchen