Friptura de pasare macerata in sos de tomate

Reteta culinara » Retete culinare » Retete fripturi » Friptura de pasare macerata in sos de tomate

Friptura de pasare macerata in sos de tomate

Ingredinte:

1 pasare tinara, 1,5 l  sos de tomate, 250 ml supa de gaina, concentrata ,1 l ulei, 1 lingurita de piper macinat, 5-6 legaturi de patrunjel

Mod de preparare:

Se macereaza pasarea, timp de 24 ore in sosul de tomate, in care se pune piperul si supa de gaina. Se lasa sa se scurga 1 ora, se portioneaza, dupa care se incinge uleiul si se prajeste pasarea. Se fierbe sosul de tomate in care a stat pasarea 10 minute, dupa aceea se toarna fierbinte peste friptura. La sfarsit, se pune patrunjelul tocat marunt.

Adauga comentariu la reteta - Friptura de pasare macerata in sos de tomate


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Snitzel de vita cu crusta de ierburi aromate
Caracatita in ulei
Ciuperci umplute cu crema de broccoli
Tort de ciocolata
Supa Imperiala
Parjoale de vara
Prajitura cu mere si brinza
Saltimbocca alla romana
Ciorba de praz cu zeama de varza
Manti
Piept de pui, la cuptor
Tort din alune de copac
Caltabosi
Carne de miel in stil mongolez
Cirnati cu fenel