Friptura din carne de porc

Reteta culinara » Retete culinare » Retete fripturi » Friptura din carne de porc

Friptura din carne de porc

Ingredinte:

750 gr. carne (pulpa sau muschi), 2-3 linguri unt, piper, 5-6 catei usturoi, sare

Mod de preparare:

Carnea se spala, se curata de eventuale pielite, apoi se taie felii potrivit de groase. Se ung feliile de carne cu piper, sare si usturoi, apoi se lasa sa stea cel putin o ora cu aceste ingrediente. Se pot pune ori sa se friga si se stropesc cu unt, ori se pot pune la cuptor cu unt si din cand in cand se stropeste cu sosul ei din tava, pana ce va fi bine fripta si rumenita.
  Se servesc cu garnitura de cartofi natur, pai, garnitura de orez sau ciuperci.

Adauga comentariu la reteta - Friptura din carne de porc


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Prajitura cu zmeura si pomelo
Salata de ton cu ardei gras
Pulpa de porc la cuptor in sos de portocale
Vinete umplute
Cozonac
Biscuiti cu Nutella
Crema de zahar ars
Vis de vara: Tort cu zmeura, ciocolata si frisca
Chisca cu hrisca - caltabos de Bucovina
Snitzel de vita cu crusta de ierburi aromate
Papanasi
Muschiulet de porc cu susan
Tartiflette
Branza cu verdeturi
Covrigi