Friptura din carne de porc

Reteta culinara » Retete culinare » Retete fripturi » Friptura din carne de porc

Friptura din carne de porc

Ingredinte:

750 gr. carne (pulpa sau muschi), 2-3 linguri unt, piper, 5-6 catei usturoi, sare

Mod de preparare:

Carnea se spala, se curata de eventuale pielite, apoi se taie felii potrivit de groase. Se ung feliile de carne cu piper, sare si usturoi, apoi se lasa sa stea cel putin o ora cu aceste ingrediente. Se pot pune ori sa se friga si se stropesc cu unt, ori se pot pune la cuptor cu unt si din cand in cand se stropeste cu sosul ei din tava, pana ce va fi bine fripta si rumenita.
  Se servesc cu garnitura de cartofi natur, pai, garnitura de orez sau ciuperci.

Adauga comentariu la reteta - Friptura din carne de porc


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Pateu din ficatei de pui
Pogacele cu jumari
Inghetata prajita
Friptura de mistret
Salata de fasole cu ton
Varza rosie cu mar
Tarta cu rucola
Pasca cu branza dulce
Chutney de prune
Prajitura cu gutui si branza
Tagliatelle cu ardei, seminte de pin si stafide
Muffins cu spanac
Chutney de prune si ardei
Tort din albusuri
Parjoale de vara