Friptura din carne de porc

Reteta culinara » Retete culinare » Retete fripturi » Friptura din carne de porc

Friptura din carne de porc

Ingredinte:

750 gr. carne (pulpa sau muschi), 2-3 linguri unt, piper, 5-6 catei usturoi, sare

Mod de preparare:

Carnea se spala, se curata de eventuale pielite, apoi se taie felii potrivit de groase. Se ung feliile de carne cu piper, sare si usturoi, apoi se lasa sa stea cel putin o ora cu aceste ingrediente. Se pot pune ori sa se friga si se stropesc cu unt, ori se pot pune la cuptor cu unt si din cand in cand se stropeste cu sosul ei din tava, pana ce va fi bine fripta si rumenita.
  Se servesc cu garnitura de cartofi natur, pai, garnitura de orez sau ciuperci.

Adauga comentariu la reteta - Friptura din carne de porc


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Bulion de rosii
Chiftelute
Risotto cu broccoli si kaiser
Tarta cu vinete
Creveti crocanti cu cocos
Friptura de miel in slowcooker
Quark-brinza cremoasa acrisoara
Prajitura cu visine si ciocolata
Ardei umpluti II
Rulade de peste cu morcov si dovlecel
Tamagoyaki
Tarte Flambée
Pateuri
Tortulete de ciocolata cu mascarpone si zmeura
Pateuri cu ciuperci