Friptura din carne de porc

Reteta culinara » Retete culinare » Retete fripturi » Friptura din carne de porc

Friptura din carne de porc

Ingredinte:

750 gr. carne (pulpa sau muschi), 2-3 linguri unt, piper, 5-6 catei usturoi, sare

Mod de preparare:

Carnea se spala, se curata de eventuale pielite, apoi se taie felii potrivit de groase. Se ung feliile de carne cu piper, sare si usturoi, apoi se lasa sa stea cel putin o ora cu aceste ingrediente. Se pot pune ori sa se friga si se stropesc cu unt, ori se pot pune la cuptor cu unt si din cand in cand se stropeste cu sosul ei din tava, pana ce va fi bine fripta si rumenita.
  Se servesc cu garnitura de cartofi natur, pai, garnitura de orez sau ciuperci.

Adauga comentariu la reteta - Friptura din carne de porc


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Cozonac
Salata de telina si morcovi rasi
Galuste de dovlecei cu sos de sofran
Tarte Flambée
Capunti alla puttanesca
Supa de gulii
Fettuccine cu ton si rosii
Tagliatelle cu ciuperci
Schichttorte  Baumkuchen
Salata de cartofi cu ton
Ardei copti pane
Supa de rosii
Cocktail-Totally Green
Oua tari cu sos
Kunefe (cataif)