Friptura din carne de porc

Reteta culinara » Retete culinare » Retete fripturi » Friptura din carne de porc

Friptura din carne de porc

Ingredinte:

750 gr. carne (pulpa sau muschi), 2-3 linguri unt, piper, 5-6 catei usturoi, sare

Mod de preparare:

Carnea se spala, se curata de eventuale pielite, apoi se taie felii potrivit de groase. Se ung feliile de carne cu piper, sare si usturoi, apoi se lasa sa stea cel putin o ora cu aceste ingrediente. Se pot pune ori sa se friga si se stropesc cu unt, ori se pot pune la cuptor cu unt si din cand in cand se stropeste cu sosul ei din tava, pana ce va fi bine fripta si rumenita.
  Se servesc cu garnitura de cartofi natur, pai, garnitura de orez sau ciuperci.

Adauga comentariu la reteta - Friptura din carne de porc


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Piept de pui simplissime
Confit de canard
Inghetata de cocos
Gratin de paste si peste, cu bezea
Piept de pui afumat
Dovlecei crocanti la cuptor
Friptura de mistret
Somon salbatic in sos de vin cu marar
Prajitura Latte Macchiato
Omleta cu orez la cuptor
Saltimbocca alla romana
Mancarica de gulas
Ciocanele de pui cu varza
Fursecuri fine cu nuci
Oua umplute