Friptura din carne de porc

Reteta culinara » Retete culinare » Retete fripturi » Friptura din carne de porc

Friptura din carne de porc

Ingredinte:

750 gr. carne (pulpa sau muschi), 2-3 linguri unt, piper, 5-6 catei usturoi, sare

Mod de preparare:

Carnea se spala, se curata de eventuale pielite, apoi se taie felii potrivit de groase. Se ung feliile de carne cu piper, sare si usturoi, apoi se lasa sa stea cel putin o ora cu aceste ingrediente. Se pot pune ori sa se friga si se stropesc cu unt, ori se pot pune la cuptor cu unt si din cand in cand se stropeste cu sosul ei din tava, pana ce va fi bine fripta si rumenita.
  Se servesc cu garnitura de cartofi natur, pai, garnitura de orez sau ciuperci.

Adauga comentariu la reteta - Friptura din carne de porc


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Dovlecei cu patrunjel si usturoi
Bilute de cartofi cu inima de mozzarella
Kisir -  salata de griu
Palet de dames
Creveti crocanti cu cocos
Chisca cu hrisca - caltabos de Bucovina
Lasagne cu spanac si branza chevre
Chiftelute de calamari
Poularde au vin (à la Jurassiene)
Fursecuri fine cu nuci
Ciorbita de pui si fasolica verde
Friptura aromata de porc
Chiftelute din orez
Tort cu cafea si gem de zmeura
Prajitura cu mere caramel