Friptura din carne tocata cu legume

Reteta culinara » Retete culinare » Retete fripturi » Friptura din carne tocata cu legume

Friptura din carne tocata cu legume

Ingredinte:

1 chifla veche, 1 legatura patrunjel, 500 gr carne tocata, 1 ou, 2 lingurite mustar, sare, piper, 150 gr cascaval ras 400 gr cartofi, 400 gr morcovi, 400 gr praz, 200 ml smantana

Mod de preparare:

Chifla se pune la inmuiat. Patrunjelul se spala si se toaca. Se amesteca carnea tocata cu patrunjelul, chifla stoarsa de apa, oul, ceapa tocata marunt, mustarul, sare si piper. Carnea se pune in forma de semiluna intr-o tava unsa cu grasime. Se cresteaza putin amestecul in partea superioara si se presara cascaval ras in santuletele formate. Cuptorul se incalzeste la 200 grade. Se spala legumele si se taie felii, respectiv inele. Se pun in tava, langa friptura. Smantana se amesteca cu sare si piper si se toarna peste legume. Se pune la cuptor pentru 70-80 min.

Adauga comentariu la reteta - Friptura din carne tocata cu legume


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Salata de sfecla rosie cu pui
Caviar de vinete
Pateuri umplute cu sunca
Tort din albusuri
Crostoni cu miel
Brownies cu miere si seminte
Confit de canard
Kunefe (cataif)
Saltimbocca alla romana
Pateuri rapide
Placinta  cu pui, spanac si branza
Drob de pui
Butternut umplut
Cozonac cu mac si alune de padure
Pasta de avocado