Friptura din carne tocata cu legume

Reteta culinara » Retete culinare » Retete fripturi » Friptura din carne tocata cu legume

Friptura din carne tocata cu legume

Ingredinte:

1 chifla veche, 1 legatura patrunjel, 500 gr carne tocata, 1 ou, 2 lingurite mustar, sare, piper, 150 gr cascaval ras 400 gr cartofi, 400 gr morcovi, 400 gr praz, 200 ml smantana

Mod de preparare:

Chifla se pune la inmuiat. Patrunjelul se spala si se toaca. Se amesteca carnea tocata cu patrunjelul, chifla stoarsa de apa, oul, ceapa tocata marunt, mustarul, sare si piper. Carnea se pune in forma de semiluna intr-o tava unsa cu grasime. Se cresteaza putin amestecul in partea superioara si se presara cascaval ras in santuletele formate. Cuptorul se incalzeste la 200 grade. Se spala legumele si se taie felii, respectiv inele. Se pun in tava, langa friptura. Smantana se amesteca cu sare si piper si se toarna peste legume. Se pune la cuptor pentru 70-80 min.

Adauga comentariu la reteta - Friptura din carne tocata cu legume


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Bulion de rosii
Prajitura  cu mac
Kunefe (cataif)
Bulete cu cascaval la cuptor
Crema de zahar ars
Supa de rosii
Galuste de dovlecei cu sos de sofran
Salata de fasole cu ton
Tort Krantz
Tort cu mere si nuci
Tiramisu de capsuni si cocos
Tarta rustica cu piersici
Dulceata de grapefruit
Fursecuri cu gem
Salata de vara cu mozzarella