Friptura inabusita de vaca

Reteta culinara » Retete culinare » Retete fripturi » Friptura inabusita de vaca

Friptura inabusita de vaca

Ingrediente:

1,2 kg pulpa de vaca, 100 gr slanina, 1 ceapa, 1 morcov, 4-5 catei de usturoi, 10 ml ulei, piper boabe, 1 foaie dafin sau putin cimbru tocat, sare

Mod de preparare:

Carnea se spala si se usuca bine, apoi se impaneaza cu bucatele de slanina si catei de usturoi, se sareaza, se leaga cu o sfoara dandu-i o forma lunguiata si se lasa 10-15 minute. Se rumeneste pe toate partile, se adauga ceapa si morcovul taiate in rondele subtiri, se calesc usor, dupa care se pun doua pahare de supa de oase sau apa, piperul boabe, foaia de dafin sau cimbrul. Se acopera vasul cu un capac si se pune in cuptor la foc mic pentru 3 ore, intorcandu-se friptura de cate ori este nevoie. Cand carnea este fiarta, se scoate capacul ca sa se poata rumeni. Se indeparteaza sfoara si se taie friptura in felii care se aseaza pe un platou. Sosul degresat se toarna peste friptura.

Adauga comentariu la reteta - Friptura inabusita de vaca


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Pasta de leustean
Cornuri cu unt
Savarine
Clatite umplute cu salata de pui si avocado
Cirnati cu fenel
Aperitiv in foi de napolitana
Lasagne cu spanac si branza chevre
Poularde au vin (à la Jurassiene)
Supa de coada de bou (Ochsenschwanzsuppe)
Bilute de cartofi cu inima de mozzarella
Chocolate Gugelhupf
Chocolate cheesecake
Tortelete cu crema Toffee
Oua tari cu sos
Tort cu cafea si gem de zmeura