Friptura taraneasca

Reteta culinara » Retete culinare » Retete fripturi » Friptura taraneasca

Friptura taraneasca

Ingrediente:

4 felii muschi de porc, de 2 cm grosime ,1 catel de usturoi, 3 linguri ulei, 1 lingura patrunjel tocat, 2 lingurite mustar, sare, piper, 1 lingura de ulei

Mod de preparare:

Se rumenesc intr-o cratita cele 4 felii de carne. Nu se acopera cratita. Se lasa timp de 12 minute pe fiecare parte, se reduce focul si se mai lasa sa clocoteasca incet cca 20 minute. Se taie marunt usturoiul, apoi se amesteca cu mustarul, sare, piper si patrunjelul tocat. Se toarna sosul in farfurie calda, unsa cu ulei, se aseaza cotletele si se intorc pe toate partile; farfuria se tine la cald pe aragaz. Se scoate grasimea din cratita, se toarna vreo 3-4 linguri de apa calda, se da intr-un clocot usor , apoi se pune peste cotlete sosul format.

Adauga comentariu la reteta - Friptura taraneasca


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Cosulete umplute
Supa din trei feluri de peste
Salam de caracatita
Tamagoyaki
Bulete din ciupercute
Piept de pui afumat
Faguri cu forma
Aperitiv cu branza brie la cuptor
Pogacele cu jumeri
Ardei umpluti
Rulade de peste cu morcov si dovlecel
Papanasi
Pasca cu branza dulce
Paine cu seminte
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean