Friptura taraneasca

Reteta culinara » Retete culinare » Retete fripturi » Friptura taraneasca

Friptura taraneasca

Ingrediente:

4 felii muschi de porc, de 2 cm grosime ,1 catel de usturoi, 3 linguri ulei, 1 lingura patrunjel tocat, 2 lingurite mustar, sare, piper, 1 lingura de ulei

Mod de preparare:

Se rumenesc intr-o cratita cele 4 felii de carne. Nu se acopera cratita. Se lasa timp de 12 minute pe fiecare parte, se reduce focul si se mai lasa sa clocoteasca incet cca 20 minute. Se taie marunt usturoiul, apoi se amesteca cu mustarul, sare, piper si patrunjelul tocat. Se toarna sosul in farfurie calda, unsa cu ulei, se aseaza cotletele si se intorc pe toate partile; farfuria se tine la cald pe aragaz. Se scoate grasimea din cratita, se toarna vreo 3-4 linguri de apa calda, se da intr-un clocot usor , apoi se pune peste cotlete sosul format.

Adauga comentariu la reteta - Friptura taraneasca


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Ardei umpluti
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Rulada de vita cu sunca
Parmigiana di zucchine
Supa de dovleac cu gorgonzola
Chisca cu hrisca - caltabos de Bucovina
Rulada cu cascaval
Confit de canard
Melitzanosalata Agioritiki
Aluat picant pentru tarte, biscuiti
Supa-crema de broccoli
Tarta rustica cu piersici
Sparanghel verde cu bacon
Praz umplut cu ciuperci
Chifle umplute si mozzarella cu rosii la cuptor