Miel Saslik

Miel Saslik

Ingrediente:

carne de miel (berbecut) 600 gr, bacon  150gr, rosii 4, ardei gras 3, sare, piper, orez , unt, lamaie ca garnitura

Mod de preparare:

Se taie carnea in cubulete medii, se condimenteaza si se caleste usor in putin ulei. Se pune  apoi pe frigaruie, alternativ cu bacon si legume, apoi pe gratarul foarte bine incins. Saslikul se poate servi alaturi de orez fiert, stropit cu unt si jumatati de lamaie.

Adauga comentariu la reteta - Miel Saslik


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Salata de tortellini
Covrigi
Piept de pui, la cuptor
Supa de rosii
Sirop de citrice
Pateuri rapide
Portofele de cod cu fasole verde
Ficatei cu ceapa, vin si marar
Paine  pe vatra
Ciuperci umplute cu legume
Prajitura de ciocolata
Friptura aromata de porc
Supa crema de rosii si morcovi
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Saratele