Muschi de vaca la cuptor

Reteta culinara » Retete culinare » Retete fripturi » Muschi de vaca la cuptor

Muschi de vaca la cuptor

Ingrediente:

700-800 gr muschi de vaca, 7 linguri ulei, 1 lingura otet, sare, piper, putin cimbru, 200 gr smantana, 50 gr slanina

Mod de preparare:

Se prepara o marinata din 6 linguri ulei, o lingura otet, sare, piper, cimbru si apa cat sa cuprinda muschiul de vaca si se lasa peste noapte. A doua zi se scoate muschiul, se sterge, se impaneaza cu feliute de slanina si se aseaza intr-o tava cu o lingura ulei. Tava se pune in cuptorul bine incins. Dupa cca 30 minute se adauga o parte din marinata si smantana si se lasa la cuptor in continuare. Cand muschiul este bine patruns si frumos rumenit (cca 30 minute), se scoate de la cuptor, se taie felii si se aseaza pe un platou. Sosul se strecoara si se serveste separat intr-o sosiera.

Adauga comentariu la reteta - Muschi de vaca la cuptor


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Salata de Boeuf
Ciuperci umplute cu crema de broccoli
Melitzanosalata Agioritiki
Tort din albusuri
Ciocanele de pui cu varza
Chec de carne
Chocolate Gugelhupf
Gogosele din flori de dovleac
Friptura de mistret
Pasta de leustean
Chiftelute din orez
Spaghetti cu zucchini si rosii
Praz umplut cu ciuperci
Parjoale de vara
Brownies cu miere si seminte