Piept de pui la cuptor

Reteta culinara » Retete culinare » Retete fripturi » Piept de pui la cuptor

Piept de pui la cuptor

Ingrediente:

200 gr rosii ,300 gr ciuperci champinion ,1 lingura de zeama de lamaie ,sare, piper ,1 legatura de patrunjel ,4 fileuri de piept de pui de cca 150 gr bucata ,2 linguri de ulei de masline,ulei pentru uns forma ,200 gr mozarella

Mod de preparare:

Se spala rosiile si se taie in cuburi, apoi se curata si se taie in felii subtiri ciupercile, se toaca patrunjelul, se stropeste totul cu zeama de lamaie. Se incalzeste cuptorul la 180° C. Carnea se sareaza si se pipereaza, apoi se prajeste intr-o tigaie. Se pune  intr-o forma termorezistenta unsa cu ulei, deasupra se pun legumele peste care se pun felii de mozarella.
Se baga forma la cuptor si se lasa 10-15’ , sau pana la topirea branzei.

Adauga comentariu la reteta - Piept de pui la cuptor


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Pasca cu branza dulce
Pui cu legume de primavara
Cocktail-Totally Green
Tarta cu crème brûlé
Tort cu cafea si gem de zmeura
Carne de miel in stil mongolez
Paste gratinate cu rulouri din zucchini grilati
Ciorba de praz cu zeama de varza
Pasta de avocado
Batoane de cereale
Aluat cu branza
Ghiveci de orez cu legume
Dovlecei cu patrunjel si usturoi
Tarte Flambée
Ciorba de salata