Piept de pui la cuptor

Reteta culinara » Retete culinare » Retete fripturi » Piept de pui la cuptor

Piept de pui la cuptor

Ingrediente:

200 gr rosii ,300 gr ciuperci champinion ,1 lingura de zeama de lamaie ,sare, piper ,1 legatura de patrunjel ,4 fileuri de piept de pui de cca 150 gr bucata ,2 linguri de ulei de masline,ulei pentru uns forma ,200 gr mozarella

Mod de preparare:

Se spala rosiile si se taie in cuburi, apoi se curata si se taie in felii subtiri ciupercile, se toaca patrunjelul, se stropeste totul cu zeama de lamaie. Se incalzeste cuptorul la 180° C. Carnea se sareaza si se pipereaza, apoi se prajeste intr-o tigaie. Se pune  intr-o forma termorezistenta unsa cu ulei, deasupra se pun legumele peste care se pun felii de mozarella.
Se baga forma la cuptor si se lasa 10-15’ , sau pana la topirea branzei.

Adauga comentariu la reteta - Piept de pui la cuptor


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Supa de portocale si crutoane aromtizate cu scortisoara
Gugelhupf cu marmelada
Ghiveci de orez cu legume
Tarta cu mere
Supa gulas
Islere
Paine rasucita cu crema de branza
Pasta de avocado
Quinoa cu legume
Chiftelute de calamari
Somon afumat pe scandura de cedru
Cheesecake cu rosii si busuioc
Supa de chimen
Chiftelute
Tort de portocale