Piept de pui la cuptor

Reteta culinara » Retete culinare » Retete fripturi » Piept de pui la cuptor

Piept de pui la cuptor

Ingrediente:

200 gr rosii ,300 gr ciuperci champinion ,1 lingura de zeama de lamaie ,sare, piper ,1 legatura de patrunjel ,4 fileuri de piept de pui de cca 150 gr bucata ,2 linguri de ulei de masline,ulei pentru uns forma ,200 gr mozarella

Mod de preparare:

Se spala rosiile si se taie in cuburi, apoi se curata si se taie in felii subtiri ciupercile, se toaca patrunjelul, se stropeste totul cu zeama de lamaie. Se incalzeste cuptorul la 180° C. Carnea se sareaza si se pipereaza, apoi se prajeste intr-o tigaie. Se pune  intr-o forma termorezistenta unsa cu ulei, deasupra se pun legumele peste care se pun felii de mozarella.
Se baga forma la cuptor si se lasa 10-15’ , sau pana la topirea branzei.

Adauga comentariu la reteta - Piept de pui la cuptor


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Ghiveci de orez cu legume
Turta dulce din piscoturi
Supa de coada de bou (Ochsenschwanzsuppe)
Parmigiana di zucchine
Sesame Chicken
Somon la cuptor cu sos alb
Gratin de paste si peste, cu bezea
Omleta cu orez la cuptor
Rosii umplute cu ton
Dovlecei cu patrunjel si usturoi
Brownies cu miere si seminte
Ciorba de praz cu zeama de varza
Cranberry Muffins
Gnocchi cu spanac pe sos de rosii cu ciuperci
Tagliatelle cu ciuperci