Pui provensal

Pui provensal

Ingrediente:

1 pui de cca 2 kg ,sare , piper, 3 linguri ulei, 1 catel usturoi, 1/2 lingurita cimbru uscat, 2 ardei grasi  rosii, 2 dovlecei, 200 gr rosii cherry

Mod de preparare:

Se incinge cuptorul. Se face o emulsie din ulei, usturoi, cimbru. Puiul se spala, se usuca, se taie in patru, se sareaza, se pipereaza si se pune in tava de aragaz, se unge cu emulsia si se baga la cuptor circa 30 minute. Ardeii si dovleceii se taie fisii, respectiv rondele, si se pun in tava printre bucatile de pui. Se adauga sare si piper si se mai lasa cam 30 minute. Cu 10 minute inainte de a-l scoate se pun rosiile taiate in doua.

Adauga comentariu la reteta - Pui provensal


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Pateu din ficat de porc
Inghetata de nectarine si caise
Banana Daiquiri
Aluat cu branza
Spaghetti Carbonara
Tarta cu rucola
Tort cu cafea si gem de zmeura
Tarta cu vinete
Dovlecei crocanti la cuptor
Antricot cu sos de piper verde
Ciorba de rosii II
Chec negru
Carne de miel in stil mongolez
Chiftelute de calamari
Kisir -  salata de griu