Pui provensal

Pui provensal

Ingrediente:

1 pui de cca 2 kg ,sare , piper, 3 linguri ulei, 1 catel usturoi, 1/2 lingurita cimbru uscat, 2 ardei grasi  rosii, 2 dovlecei, 200 gr rosii cherry

Mod de preparare:

Se incinge cuptorul. Se face o emulsie din ulei, usturoi, cimbru. Puiul se spala, se usuca, se taie in patru, se sareaza, se pipereaza si se pune in tava de aragaz, se unge cu emulsia si se baga la cuptor circa 30 minute. Ardeii si dovleceii se taie fisii, respectiv rondele, si se pun in tava printre bucatile de pui. Se adauga sare si piper si se mai lasa cam 30 minute. Cu 10 minute inainte de a-l scoate se pun rosiile taiate in doua.

Adauga comentariu la reteta - Pui provensal


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizeaz─â

Retete

Retete culinare cu imagini

Crap la cuptor (pe gratar)
Chicken Bryan
Tamagoyaki
Ciorba de salata
Bulete din ciupercute
Supa cu turnatei
Chiftele din legume
Salata Manager
Friptura de porc cu sorici
Antricot cu sos de piper verde
Ardei umpluti,mai altfel
Risotto cu broccoli si kaiser
Tarta sarata din frunze de conopida
Bilute de cartofi cu inima de mozzarella
Cornuri cu unt