Pui provensal

Pui provensal

Ingrediente:

1 pui de cca 2 kg ,sare , piper, 3 linguri ulei, 1 catel usturoi, 1/2 lingurita cimbru uscat, 2 ardei grasi  rosii, 2 dovlecei, 200 gr rosii cherry

Mod de preparare:

Se incinge cuptorul. Se face o emulsie din ulei, usturoi, cimbru. Puiul se spala, se usuca, se taie in patru, se sareaza, se pipereaza si se pune in tava de aragaz, se unge cu emulsia si se baga la cuptor circa 30 minute. Ardeii si dovleceii se taie fisii, respectiv rondele, si se pun in tava printre bucatile de pui. Se adauga sare si piper si se mai lasa cam 30 minute. Cu 10 minute inainte de a-l scoate se pun rosiile taiate in doua.

Adauga comentariu la reteta - Pui provensal


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Supa de gulii
Tort de nuci
Ardei umpluti,mai altfel
Tort cu cafea si gem de zmeura
Paste cu spanac si gorgonzola
Aripioare crocantoase (stil KFC)
Tagliatelle a La-Chef-A
Agliata Verde
Ciuperci umplute cu crema de broccoli
Salsa cruda
Spaghetti Carbonara
Schichttorte  Baumkuchen
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Confit de canard
Supa de coada de bou (Ochsenschwanzsuppe)