Pui provensal

Pui provensal

Ingrediente:

1 pui de cca 2 kg ,sare , piper, 3 linguri ulei, 1 catel usturoi, 1/2 lingurita cimbru uscat, 2 ardei grasi  rosii, 2 dovlecei, 200 gr rosii cherry

Mod de preparare:

Se incinge cuptorul. Se face o emulsie din ulei, usturoi, cimbru. Puiul se spala, se usuca, se taie in patru, se sareaza, se pipereaza si se pune in tava de aragaz, se unge cu emulsia si se baga la cuptor circa 30 minute. Ardeii si dovleceii se taie fisii, respectiv rondele, si se pun in tava printre bucatile de pui. Se adauga sare si piper si se mai lasa cam 30 minute. Cu 10 minute inainte de a-l scoate se pun rosiile taiate in doua.

Adauga comentariu la reteta - Pui provensal


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Supa de pasare cu fructe goji
Tagliatelle cu ciuperci
Oua umplute
Paste de spanac cu calamari si rosii
Salata de Boeuf
Kisir -  salata de griu
Aluat picant pentru tarte, biscuiti
Fursecuri fine cu nuci
Aripioare prajite in crusta
Chec cu ficat
Palet de dames
Marmelada de zmeura
Piept de rata cu ciuperci
Tarta cu vinete
Tagliatelle cu ardei, seminte de pin si stafide