Pui provensal

Pui provensal

Ingrediente:

1 pui de cca 2 kg ,sare , piper, 3 linguri ulei, 1 catel usturoi, 1/2 lingurita cimbru uscat, 2 ardei grasi  rosii, 2 dovlecei, 200 gr rosii cherry

Mod de preparare:

Se incinge cuptorul. Se face o emulsie din ulei, usturoi, cimbru. Puiul se spala, se usuca, se taie in patru, se sareaza, se pipereaza si se pune in tava de aragaz, se unge cu emulsia si se baga la cuptor circa 30 minute. Ardeii si dovleceii se taie fisii, respectiv rondele, si se pun in tava printre bucatile de pui. Se adauga sare si piper si se mai lasa cam 30 minute. Cu 10 minute inainte de a-l scoate se pun rosiile taiate in doua.

Adauga comentariu la reteta - Pui provensal


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Supa de gulii
Ciuperci umplute cu crema de broccoli
Muschiulet de porc cu susan
Tarta sarata din frunze de conopida
Quinoa cu legume
Rulada cu cascaval
Clatite umplute cu salata de pui si avocado
Tort de ciocolata
Tarta cu crème brûlé
Rulade de peste cu morcov si dovlecel
Supa Imperiala
Spirale cu Nutella
Tartiflette
Ciuperci umplute cu legume
Paine rasucita cu crema de branza