Pui provensal

Pui provensal

Ingrediente:

1 pui de cca 2 kg ,sare , piper, 3 linguri ulei, 1 catel usturoi, 1/2 lingurita cimbru uscat, 2 ardei grasi  rosii, 2 dovlecei, 200 gr rosii cherry

Mod de preparare:

Se incinge cuptorul. Se face o emulsie din ulei, usturoi, cimbru. Puiul se spala, se usuca, se taie in patru, se sareaza, se pipereaza si se pune in tava de aragaz, se unge cu emulsia si se baga la cuptor circa 30 minute. Ardeii si dovleceii se taie fisii, respectiv rondele, si se pun in tava printre bucatile de pui. Se adauga sare si piper si se mai lasa cam 30 minute. Cu 10 minute inainte de a-l scoate se pun rosiile taiate in doua.

Adauga comentariu la reteta - Pui provensal


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Chec de carne
Vis de vara: Tort cu zmeura, ciocolata si frisca
Ciocolata
Varza rosie cu mar
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Saltimbocca alla romana
Dulceata de grapefruit
Crema Toffee
Salata de vara cu mozzarella
Beef Bourguignon - Julia Child
Spaghetti cu pesto si fasole verde
Rulada de ciuperci
Ciorba de miel
Turta dulce din piscoturi
Maultaschen cu sos de rosii