Pui taranesc

Pui taranesc

Ingrediente:

1 pui mare, 150 gr unt, 250 gr cartofi, 50 gr arpagic, 50 gr costita afumata, sare, piper, cimbru, busuioc, patrunjel, foaie de dafin,1 catel usturoi - buchet

Mod de preparare:

Se amesteca 50 gr unt cu sare si piper, amestec care se unge puiul pe la interior.  Se pune intr-un vas termorezistent cu restul de unt, in cuptor. Cand e pe jumatate facut se adauga cartofii curatati si taiati marunt, arpagicul, costita afumata tocata bucati mici si buchetul de condimente. Se coace la cuptor, stropind mereu puiul cu untul in care se coace. Inainte de servire se scoate buchetul de condimente.

Adauga comentariu la reteta - Pui taranesc


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tocanita de naut la cuptor
Gratin de broccoli si conopida
Spinach and Feta Quesadilla
Bruschette cu dovlecei
Chocolate Gugelhupf
Tiramisu de capsuni si cocos
Drob de miel
Parmigiana di melanzane
Sandwich Cake cu somon si spanac (Smörgåstårta)
Bors de iarna cu afumatura
Chifle umplute si mozzarella cu rosii la cuptor
Palet de dames
Cosulete umplute
Tartiflette
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean