Pui taranesc

Pui taranesc

Ingrediente:

1 pui mare, 150 gr unt, 250 gr cartofi, 50 gr arpagic, 50 gr costita afumata, sare, piper, cimbru, busuioc, patrunjel, foaie de dafin,1 catel usturoi - buchet

Mod de preparare:

Se amesteca 50 gr unt cu sare si piper, amestec care se unge puiul pe la interior.  Se pune intr-un vas termorezistent cu restul de unt, in cuptor. Cand e pe jumatate facut se adauga cartofii curatati si taiati marunt, arpagicul, costita afumata tocata bucati mici si buchetul de condimente. Se coace la cuptor, stropind mereu puiul cu untul in care se coace. Inainte de servire se scoate buchetul de condimente.

Adauga comentariu la reteta - Pui taranesc


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Pogacele cu jumari
Tort din alune de copac
Bulion de rosii
Cotlete de vinete
Drob de pui
Tortelete cu crema Toffee
Fettuccine cu ton si rosii
Tort de portocale
Supa de coada de bou (Ochsenschwanzsuppe)
Supa crema de ciuperci
Ciocanele de pui cu varza
Paine pictata
Pui la cuptor
Ciuperci umplute cu legume
Cozonac cu mac si melcisori cu scortisoara