Pui taranesc

Pui taranesc

Ingrediente:

1 pui mare, 150 gr unt, 250 gr cartofi, 50 gr arpagic, 50 gr costita afumata, sare, piper, cimbru, busuioc, patrunjel, foaie de dafin,1 catel usturoi - buchet

Mod de preparare:

Se amesteca 50 gr unt cu sare si piper, amestec care se unge puiul pe la interior.  Se pune intr-un vas termorezistent cu restul de unt, in cuptor. Cand e pe jumatate facut se adauga cartofii curatati si taiati marunt, arpagicul, costita afumata tocata bucati mici si buchetul de condimente. Se coace la cuptor, stropind mereu puiul cu untul in care se coace. Inainte de servire se scoate buchetul de condimente.

Adauga comentariu la reteta - Pui taranesc


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Piept de pui, la cuptor
Bruschette cu legume si tofu
Chiftelute cu porumb
Tarta cu crema de branza si zmeura
Quinoa cu legume
Risotto cu broccoli si kaiser
Salata de sfecla rosie cu pui
Paine cu seminte
Supa-crema de broccoli
Chec cu ficat
Paste cu spanac si gorgonzola
Rosii umplute cu orez
Cornuri cu unt
Chutney de prune si ardei
Kisir -  salata de griu