Pui taranesc

Pui taranesc

Ingrediente:

1 pui mare, 150 gr unt, 250 gr cartofi, 50 gr arpagic, 50 gr costita afumata, sare, piper, cimbru, busuioc, patrunjel, foaie de dafin,1 catel usturoi - buchet

Mod de preparare:

Se amesteca 50 gr unt cu sare si piper, amestec care se unge puiul pe la interior.  Se pune intr-un vas termorezistent cu restul de unt, in cuptor. Cand e pe jumatate facut se adauga cartofii curatati si taiati marunt, arpagicul, costita afumata tocata bucati mici si buchetul de condimente. Se coace la cuptor, stropind mereu puiul cu untul in care se coace. Inainte de servire se scoate buchetul de condimente.

Adauga comentariu la reteta - Pui taranesc


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Banana Daiquiri
Ciorbita de pui si fasolica verde
Ciorba din pipote de curcan
Confit de canard
Dulceata de grapefruit
Polos
Brownies cu miere si seminte
Paste uriase, umplute cu spanac si ricotta
Supa gulas
Tagliatelle cu ardei, seminte de pin si stafide
Friptura de curcan cu mere
Pogacele cu jumeri
Pateu din ficatei de pui
Paine rasucita cu crema de branza
Tort de ciocolata cu crema de capsuni