Pui taranesc

Pui taranesc

Ingrediente:

1 pui mare, 150 gr unt, 250 gr cartofi, 50 gr arpagic, 50 gr costita afumata, sare, piper, cimbru, busuioc, patrunjel, foaie de dafin,1 catel usturoi - buchet

Mod de preparare:

Se amesteca 50 gr unt cu sare si piper, amestec care se unge puiul pe la interior.  Se pune intr-un vas termorezistent cu restul de unt, in cuptor. Cand e pe jumatate facut se adauga cartofii curatati si taiati marunt, arpagicul, costita afumata tocata bucati mici si buchetul de condimente. Se coace la cuptor, stropind mereu puiul cu untul in care se coace. Inainte de servire se scoate buchetul de condimente.

Adauga comentariu la reteta - Pui taranesc


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Ciorba de miel
Salata de tortellini
Chiftelute din orez
Crema Toffee
Risotto cu broccoli si kaiser
Pateuri
Supa de portocale si crutoane aromtizate cu scortisoara
Rulouri din piept de pui
Inghetata prajita
Galuste de dovlecei cu sos de sofran
Palet de dames
Gratin de broccoli si conopida
Placinta cu branza sarata
Rulade de peste cu morcov si dovlecel
Chicken Bryan