Pui taranesc

Pui taranesc

Ingrediente:

1 pui mare, 150 gr unt, 250 gr cartofi, 50 gr arpagic, 50 gr costita afumata, sare, piper, cimbru, busuioc, patrunjel, foaie de dafin,1 catel usturoi - buchet

Mod de preparare:

Se amesteca 50 gr unt cu sare si piper, amestec care se unge puiul pe la interior.  Se pune intr-un vas termorezistent cu restul de unt, in cuptor. Cand e pe jumatate facut se adauga cartofii curatati si taiati marunt, arpagicul, costita afumata tocata bucati mici si buchetul de condimente. Se coace la cuptor, stropind mereu puiul cu untul in care se coace. Inainte de servire se scoate buchetul de condimente.

Adauga comentariu la reteta - Pui taranesc


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Salata de ton cu ardei gras
Prajitura cu ciocolata, cocos si visine
Prajitura cu visine si ciocolata
Muffins cu spanac
Painici cu busuioc
Pulpe de rata cu bere si stafide
Melcisori de pizza
Tiramisu
Chec negru
Placinta cu branza sarata
Chisca cu hrisca - caltabos de Bucovina
Dovlecei cu patrunjel si usturoi
Salata
Chutney de prune
Prajitura Lia