Pui taranesc

Pui taranesc

Ingrediente:

1 pui mare, 150 gr unt, 250 gr cartofi, 50 gr arpagic, 50 gr costita afumata, sare, piper, cimbru, busuioc, patrunjel, foaie de dafin,1 catel usturoi - buchet

Mod de preparare:

Se amesteca 50 gr unt cu sare si piper, amestec care se unge puiul pe la interior.  Se pune intr-un vas termorezistent cu restul de unt, in cuptor. Cand e pe jumatate facut se adauga cartofii curatati si taiati marunt, arpagicul, costita afumata tocata bucati mici si buchetul de condimente. Se coace la cuptor, stropind mereu puiul cu untul in care se coace. Inainte de servire se scoate buchetul de condimente.

Adauga comentariu la reteta - Pui taranesc


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Paste gratinate cu rulouri din zucchini grilati
Pui la cuptor
Vegeta de casa
Carne de miel in stil mongolez
Pateu din ficat de porc
Tort cu cafea si gem de zmeura
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Galuste de dovlecei cu sos de sofran
Risotto cu broccoli si kaiser
Ardei umpluti
Friptura de porc cu sorici
Painea tigru
Feta cu rosii uscate,in ulei
Um Ali - budinca egipteana din paine
Caipirinha