Pui taranesc

Pui taranesc

Ingrediente:

1 pui mare, 150 gr unt, 250 gr cartofi, 50 gr arpagic, 50 gr costita afumata, sare, piper, cimbru, busuioc, patrunjel, foaie de dafin,1 catel usturoi - buchet

Mod de preparare:

Se amesteca 50 gr unt cu sare si piper, amestec care se unge puiul pe la interior.  Se pune intr-un vas termorezistent cu restul de unt, in cuptor. Cand e pe jumatate facut se adauga cartofii curatati si taiati marunt, arpagicul, costita afumata tocata bucati mici si buchetul de condimente. Se coace la cuptor, stropind mereu puiul cu untul in care se coace. Inainte de servire se scoate buchetul de condimente.

Adauga comentariu la reteta - Pui taranesc


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Gugelhupf cu marmelada
Paine rapida fara drojdie
Supa de pasare cu fructe goji
Rulada de pui intreg
Tort de ciocolata cu crema de capsuni
Supa de portocale si crutoane aromtizate cu scortisoara
Ficatei cu ceapa, vin si marar
Muschiulet de porc cu susan
Spinach and Feta Quesadilla
Supa-crema de broccoli
Chutney de prune si ardei
Spaghetti cu sos de vinete si rosii
Compot de rubarba
Muffins cu spanac
Carne de miel in stil mongolez