Pui taranesc

Pui taranesc

Ingrediente:

1 pui mare, 150 gr unt, 250 gr cartofi, 50 gr arpagic, 50 gr costita afumata, sare, piper, cimbru, busuioc, patrunjel, foaie de dafin,1 catel usturoi - buchet

Mod de preparare:

Se amesteca 50 gr unt cu sare si piper, amestec care se unge puiul pe la interior.  Se pune intr-un vas termorezistent cu restul de unt, in cuptor. Cand e pe jumatate facut se adauga cartofii curatati si taiati marunt, arpagicul, costita afumata tocata bucati mici si buchetul de condimente. Se coace la cuptor, stropind mereu puiul cu untul in care se coace. Inainte de servire se scoate buchetul de condimente.

Adauga comentariu la reteta - Pui taranesc


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Faguri cu forma
Paine  pe vatra
Cozonac cu mac si melcisori cu scortisoara
Aperitiv cu branza brie la cuptor
Supa-crema de broccoli
Chec negru
Supa din trei feluri de peste
Bulete din ciupercute
Spaghetti integrale cu leurda si rosii
Supa crema de ciuperci
Batoane de cereale
Parmigiana di zucchine
Cozonac cu mac si alune de padure
Quark-brinza cremoasa acrisoara
Supa de coada de bou (Ochsenschwanzsuppe)