Pui taranesc

Pui taranesc

Ingrediente:

1 pui mare, 150 gr unt, 250 gr cartofi, 50 gr arpagic, 50 gr costita afumata, sare, piper, cimbru, busuioc, patrunjel, foaie de dafin,1 catel usturoi - buchet

Mod de preparare:

Se amesteca 50 gr unt cu sare si piper, amestec care se unge puiul pe la interior.  Se pune intr-un vas termorezistent cu restul de unt, in cuptor. Cand e pe jumatate facut se adauga cartofii curatati si taiati marunt, arpagicul, costita afumata tocata bucati mici si buchetul de condimente. Se coace la cuptor, stropind mereu puiul cu untul in care se coace. Inainte de servire se scoate buchetul de condimente.

Adauga comentariu la reteta - Pui taranesc


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Dulceata de rubarba
Dovlecei cu patrunjel si usturoi
Snitzel de vita cu crusta de ierburi aromate
Covrigi
Ciuperci umplute cu crema de broccoli
Musaca
Pateuri rapide
Confit de canard
Ciorba de rosii II
Sirop de citrice
Ciocolata
Tamagoyaki
Paste de spanac cu calamari si rosii
Tortulete de ciocolata cu mascarpone si zmeura
Placinta  cu pui, spanac si branza