Pui taranesc

Pui taranesc

Ingrediente:

1 pui mare, 150 gr unt, 250 gr cartofi, 50 gr arpagic, 50 gr costita afumata, sare, piper, cimbru, busuioc, patrunjel, foaie de dafin,1 catel usturoi - buchet

Mod de preparare:

Se amesteca 50 gr unt cu sare si piper, amestec care se unge puiul pe la interior.  Se pune intr-un vas termorezistent cu restul de unt, in cuptor. Cand e pe jumatate facut se adauga cartofii curatati si taiati marunt, arpagicul, costita afumata tocata bucati mici si buchetul de condimente. Se coace la cuptor, stropind mereu puiul cu untul in care se coace. Inainte de servire se scoate buchetul de condimente.

Adauga comentariu la reteta - Pui taranesc


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tiramisu de capsuni si cocos
Prajitura cu tofu si ciocolata
Cirnati cu fenel
Palet de dames
Galuste de dovlecei cu sos de sofran
Pate Brisee
Pui cu legume de primavara
Rulade de peste cu morcov si dovlecel
Rulada de somon afumat
Cozonac
Salata de ton cu ardei gras
Tort de ciocolata cu crema de cocos
Tort de ciocolata cu crema de capsuni
Tarte Flambée
Parmigiana di melanzane