Pui taranesc

Pui taranesc

Ingrediente:

1 pui mare, 150 gr unt, 250 gr cartofi, 50 gr arpagic, 50 gr costita afumata, sare, piper, cimbru, busuioc, patrunjel, foaie de dafin,1 catel usturoi - buchet

Mod de preparare:

Se amesteca 50 gr unt cu sare si piper, amestec care se unge puiul pe la interior.  Se pune intr-un vas termorezistent cu restul de unt, in cuptor. Cand e pe jumatate facut se adauga cartofii curatati si taiati marunt, arpagicul, costita afumata tocata bucati mici si buchetul de condimente. Se coace la cuptor, stropind mereu puiul cu untul in care se coace. Inainte de servire se scoate buchetul de condimente.

Adauga comentariu la reteta - Pui taranesc


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Covrigi
Crutoane aromate
Bruschette cu dovlecei
Fursecuri simple
Carne de miel in stil mongolez
Supa-crema de broccoli
Pateu din ficat de porc
Papanasi
Cartofi in crusta de mustar
Vanilla Club
Compot de rubarba
Supa de rosii
Somon la cuptor cu sos alb
Vis de vara: Tort cu zmeura, ciocolata si frisca
Sparanghel verde cu bacon