Pui taranesc

Pui taranesc

Ingrediente:

1 pui mare, 150 gr unt, 250 gr cartofi, 50 gr arpagic, 50 gr costita afumata, sare, piper, cimbru, busuioc, patrunjel, foaie de dafin,1 catel usturoi - buchet

Mod de preparare:

Se amesteca 50 gr unt cu sare si piper, amestec care se unge puiul pe la interior.  Se pune intr-un vas termorezistent cu restul de unt, in cuptor. Cand e pe jumatate facut se adauga cartofii curatati si taiati marunt, arpagicul, costita afumata tocata bucati mici si buchetul de condimente. Se coace la cuptor, stropind mereu puiul cu untul in care se coace. Inainte de servire se scoate buchetul de condimente.

Adauga comentariu la reteta - Pui taranesc


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Rulouri din piept de pui
Varza rosie cu mar
Piept de pui, la cuptor
Oua tari cu sos
Supa din trei feluri de peste
Gogosele din flori de dovleac
Chutney de prune si ardei
Tarte Flambée
Rulada de vita cu sunca
Cozonac cu mac si alune de padure
Supa Imperiala
Cozonac cu mac si melcisori cu scortisoara
Cozonac
Pui cu legume de primavara
Chisca cu hrisca - caltabos de Bucovina