Pui taranesc

Pui taranesc

Ingrediente:

1 pui mare, 150 gr unt, 250 gr cartofi, 50 gr arpagic, 50 gr costita afumata, sare, piper, cimbru, busuioc, patrunjel, foaie de dafin,1 catel usturoi - buchet

Mod de preparare:

Se amesteca 50 gr unt cu sare si piper, amestec care se unge puiul pe la interior.  Se pune intr-un vas termorezistent cu restul de unt, in cuptor. Cand e pe jumatate facut se adauga cartofii curatati si taiati marunt, arpagicul, costita afumata tocata bucati mici si buchetul de condimente. Se coace la cuptor, stropind mereu puiul cu untul in care se coace. Inainte de servire se scoate buchetul de condimente.

Adauga comentariu la reteta - Pui taranesc


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Baclavale traditionale
Spirale cu Nutella
Inghetata prajita
Pogacele cu jumeri
Legume umplute
Roastbeef a la Jamie
Salata de mango
Aripioare prajite in crusta
Ciorba de salata
Oua tari cu sos
Bruschette cu legume si tofu
Aluat picant pentru tarte, biscuiti
Pogacele cu jumari
Ciuperci umplute cu crema de broccoli
Galuste de dovlecei cu sos de sofran