Pui taranesc

Pui taranesc

Ingrediente:

1 pui mare, 150 gr unt, 250 gr cartofi, 50 gr arpagic, 50 gr costita afumata, sare, piper, cimbru, busuioc, patrunjel, foaie de dafin,1 catel usturoi - buchet

Mod de preparare:

Se amesteca 50 gr unt cu sare si piper, amestec care se unge puiul pe la interior.  Se pune intr-un vas termorezistent cu restul de unt, in cuptor. Cand e pe jumatate facut se adauga cartofii curatati si taiati marunt, arpagicul, costita afumata tocata bucati mici si buchetul de condimente. Se coace la cuptor, stropind mereu puiul cu untul in care se coace. Inainte de servire se scoate buchetul de condimente.

Adauga comentariu la reteta - Pui taranesc


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Crema de zahar ars
Chicken Bryan
Friptura aromata de porc
Tartiflette
Feta cu rosii uscate,in ulei
Tort de ciocolata
Spaghetti cu sos de vinete si rosii
Ardei umpluti
Confit de canard
Gratin de paste si peste, cu bezea
Tort de portocale
Dulceata de rubarba
Spirale cu Nutella
Cartofi in crusta de mustar
Prajitura cu mere si brinza