Pulpa de miel cu salvie si tarhon

Reteta culinara » Retete culinare » Retete fripturi » Pulpa de miel cu salvie si tarhon

Pulpa de miel cu salvie si tarhon

Ingrediente :

2 kg pulpa de miel, 2 linguri salvie proaspata ,2 linguri tarhon verde ,1 catel de usturoi, zdrobit ,1 ceapa tocata marunt, 1-2 linguri ulei, 1 cana vin alb, 1 cana supa de legume

Mod de preparare:

Se spala si se curata carnea de pielite si grasime. Se incinge cuptorul la 180C. Se face o pasta la robot din tarhon, salvie, usturoi si ulei . Cu aceasta pasta se freaca carnea pe toate partile, se aseaza in tava, se toarna peste ea putina apa, se da la cuptor si se coace cca 1h. Se scoate si se acopera cu un capac 15’. Tava in care s-a rumenit carnea se pune pe foc, se deglaseaza cu vinul si zeama de carne, se amesteca bine (dezlipind si ceea ce s-a prins de fund), se da focul mic si se lasa sa fiarba incet circa 5’. Sosul astfel preparat se serveste impreuna cu pulpa de miel taiata fasii.

Adauga comentariu la reteta - Pulpa de miel cu salvie si tarhon


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Prajitura Latte Macchiato
Confit de canard
Supa din trei feluri de peste
Ciuperci umplute cu legume
Tamagoyaki
Tort Krantz
Bulete cu cascaval la cuptor
Friptura de porc cu sorici
Crenvursti in aluat
Chutney de prune si ardei
Pasta de leustean
Chicken Bryan
Frigarui de pui
Tort cu cafea si gem de zmeura
Feta cu rosii uscate,in ulei