Snitele de miel

Snitele de miel

Ingrediente:

2 pulpe din spate, 300 ml ulei, 50 gr faina, 2 oua, 100 gr pesmet fin, sare, piper, 200 ml lapte

Mod de preparare:

Se spala bine carnea, se usuca cu un servet si se dezoseaza. Se feliaza, se bate fiecare bucata, se condimenteaza si se inmoaie in lapte rece. Apoi se lasa sa se scurga si se dau, pe rand, prin faina, ou si pesmet. Se prajesc in grasimea incinsa pana se rumenesc. Snitelele de miel se servesc cu piure de cartofi si salata verde.

Adauga comentariu la reteta - Snitele de miel


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Frigarui de pui
Rulada de ciuperci
Pateu din ficat de porc
Tort cu mere si nuci
Taameia
Cosulete umplute
Melcisori de pizza
Pateuri umplute cu sunca
Banana Daiquiri
Rulouri de vinete cu sunca si Roquefort
Aperitiv cu branza brie la cuptor
Omleta cu orez la cuptor
Gratin de paste si peste, cu bezea
Spinach and Feta Quesadilla
Faguri cu forma