Snitele de miel

Snitele de miel

Ingrediente:

2 pulpe din spate, 300 ml ulei, 50 gr faina, 2 oua, 100 gr pesmet fin, sare, piper, 200 ml lapte

Mod de preparare:

Se spala bine carnea, se usuca cu un servet si se dezoseaza. Se feliaza, se bate fiecare bucata, se condimenteaza si se inmoaie in lapte rece. Apoi se lasa sa se scurga si se dau, pe rand, prin faina, ou si pesmet. Se prajesc in grasimea incinsa pana se rumenesc. Snitelele de miel se servesc cu piure de cartofi si salata verde.

Adauga comentariu la reteta - Snitele de miel


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Salata Manager
Bilute de cartofi cu inima de mozzarella
Pogacele cu jumari
Lasagne cu spanac si branza chevre
Tarta de ciocolata
Aperitiv in foi de napolitana
Cozonaci cu nuca si mac
Pulpa de porc la cuptor in sos de portocale
Tartiflette
Kisir -  salata de griu
Kunefe (cataif)
Supa de gulii
Rulada de somon afumat
Spaghetti cu pesto si fasole verde
Tort de ciocolata cu crema de capsuni