Cartofi umpluti

Cartofi umpluti

Ingrediente:

cartofi,sunca  ,branza cheddar  sau mozzarella,ciuperci

Mod de preparare:

Se coc cartofii in cuptor, in coaja. Legumele si sunca se taie marunt, se calesc usor si se scurg. Cand sunt copti, cartofii se scobesc de miez, pana aproape de coaja, cam ½ cm. Miezul de la cartofi se zdrobeste, se adauga branza data pe razatoare, si legumele calite cu sunca. Se umplu cartofii, se rade cascaval deasupra si se mai dau la cuptor pentru 10-15 minute.

Adauga comentariu la reteta - Cartofi umpluti


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Poularde au vin (à la Jurassiene)
Parjoale de vara
Barcute de vinete
Melitzanosalata Agioritiki
Cozonac Grania
Paine rapida fara drojdie
Paine cu orez
Cupola ninsa cu ciocolata
Tortelete cu crema Toffee
Cornuri cu unt
Pogacsa
Tarta cu vinete
Parmigiana di zucchine
Rosii umplute cu ton
Pasca cu branza dulce