Cartofi umpluti

Cartofi umpluti

Ingrediente:

cartofi,sunca  ,branza cheddar  sau mozzarella,ciuperci

Mod de preparare:

Se coc cartofii in cuptor, in coaja. Legumele si sunca se taie marunt, se calesc usor si se scurg. Cand sunt copti, cartofii se scobesc de miez, pana aproape de coaja, cam ½ cm. Miezul de la cartofi se zdrobeste, se adauga branza data pe razatoare, si legumele calite cu sunca. Se umplu cartofii, se rade cascaval deasupra si se mai dau la cuptor pentru 10-15 minute.

Adauga comentariu la reteta - Cartofi umpluti


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Somon la cuptor cu sos alb
Baton de vanilie
Tort din albusuri
Chiftelute de calamari
Paste cu spanac si gorgonzola
Cirnati cu fenel
Pogacsa
Pate Brisee
Crap la cuptor (pe gratar)
Supa de dovleac cu gorgonzola
Clatite umplute cu salata de pui si avocado
Um Ali - budinca egipteana din paine
Friptura de porc cu sorici
Pogacele cu jumeri
Chifle umplute si mozzarella cu rosii la cuptor