Jambalaya

Jambalaya

Ingrediente:

2 linguri ulei de masline ,1 ceapa mare rosie, tocata ,1-2 catei usturoi, zdrobiti ,2 pachete cu felii de bacon, tocate ,300 gr orez cu bob lung ,1 ardei gras, tocat ,150 gr sunca, tocata ,425 gr rosii de la conserva, tocate ,425 gr bulion de rosii ,1 lingurita Worcestershire ,1 picatura Tabasco ,½ lingurita cimbru uscat ,30 gr patrunjel tocat ,250 gr creveti mici, prefierti ,4 fire ceapa vere, tocate, pentru ornare
Pentru 4 portii.

Mod de preparare:

Se incinge uleiul, se caleste ceapa, usturoiul si baconul. Se pune orezul si se mai caleste si el 2 min. Apoi se pune ardeiul, sunca, rosiile, bulionul, sosurile si cimbrul. Se acopera si se fierbe pe foc foarte mic 40 min. Se pun patrunjelul si crevetii, condimentele, si se serveste garnisit cu ceapa verde.

Retete similare

Adauga comentariu la reteta - Jambalaya


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Te-ar mai putea interesa si:

Retete culinare cu imagini

Tort cu cafea si gem de zmeura
Tagliatelle cu ardei, seminte de pin si stafide
Salata de telina si morcovi rasi
Paine pictata
Cozonac cu mac si melcisori cu scortisoara
Snitzel de vita cu crusta de ierburi aromate
Inghetata de cocos
Paste cu spanac si gorgonzola
Caviar de vinete
Chifle umplute si mozzarella cu rosii la cuptor
Supa de dovleac ( Butternut )
Supa cu turnatei
Ciorbita de pui si fasolica verde
Um Ali - budinca egipteana din paine
Rulada de omleta