Ingrediente:
2 linguri ulei de masline ,1 ceapa mare rosie, tocata ,1-2 catei usturoi, zdrobiti ,2 pachete cu felii de bacon, tocate ,300 gr orez cu bob lung ,1 ardei gras, tocat ,150 gr sunca, tocata ,425 gr rosii de la conserva, tocate ,425 gr bulion de rosii ,1 lingurita Worcestershire ,1 picatura Tabasco ,½ lingurita cimbru uscat ,30 gr patrunjel tocat ,250 gr creveti mici, prefierti ,4 fire ceapa vere, tocate, pentru ornare
Pentru 4 portii.
Mod de preparare:
Se incinge uleiul, se caleste ceapa, usturoiul si baconul. Se pune orezul si se mai caleste si el 2 min. Apoi se pune ardeiul, sunca, rosiile, bulionul, sosurile si cimbrul. Se acopera si se fierbe pe foc foarte mic 40 min. Se pun patrunjelul si crevetii, condimentele, si se serveste garnisit cu ceapa verde.
< Anterior | Urmator > |
---|