Risotto Parmesan

Risotto Parmesan

Ingrediente:

1 l supa de pui ,60 gr unt ,2 linguri ulei de masline ,1 ceapa rosie, tocata ,1 catel usturoi, zdrobit ,pudra de sofran ,250 gr orez arborio ,1 lingurita coaja de lamaie ,50 gr parmezan ,2 linguri patrunjel ,rasatura de parmezan, pentru ornare
Pentru 4 portii.

Mod de preparare:

Se fierbe supa, apoi se reduce focul. Intr-o tigaie se incinge untul si uleiul, se caleste ceapa si usturoiul, se pune sofranul. Se adauga orezul, se caleste 2 minute, se adauga coaja de lamaie si 125 ml de supa fierbinte. Se amesteca pana ce e absorbita total, si se adauga mai multa supa, se repeta procedeul pentru 30 min, pana se termina supa. Se amesteca cu parmezanul ras, cu patrunjelul si se serveste cu razatura de parmesan deasupra.

Adauga comentariu la reteta - Risotto Parmesan


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Praz umplut cu ciuperci
Tarta rustica cu piersici
Bruschette cu legume si tofu
Chiftele din legume
Pui umplut cu telina si morcovi
Melitzanosalata Agioritiki
Painea tigru
Prajitura Lia
Ficatei cu ceapa, vin si marar
Dulceata de rubarba
Stifatho
Antricot cu sos de piper verde
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Supa de dovleac ( Butternut )
Fursecuri fine cu nuci