Risotto Parmesan

Risotto Parmesan

Ingrediente:

1 l supa de pui ,60 gr unt ,2 linguri ulei de masline ,1 ceapa rosie, tocata ,1 catel usturoi, zdrobit ,pudra de sofran ,250 gr orez arborio ,1 lingurita coaja de lamaie ,50 gr parmezan ,2 linguri patrunjel ,rasatura de parmezan, pentru ornare
Pentru 4 portii.

Mod de preparare:

Se fierbe supa, apoi se reduce focul. Intr-o tigaie se incinge untul si uleiul, se caleste ceapa si usturoiul, se pune sofranul. Se adauga orezul, se caleste 2 minute, se adauga coaja de lamaie si 125 ml de supa fierbinte. Se amesteca pana ce e absorbita total, si se adauga mai multa supa, se repeta procedeul pentru 30 min, pana se termina supa. Se amesteca cu parmezanul ras, cu patrunjelul si se serveste cu razatura de parmesan deasupra.

Adauga comentariu la reteta - Risotto Parmesan


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Cartofi in crusta de mustar
Cozonaci cu nuca si mac
Tort de ciocolata cu crema de cocos
Chifle umplute si mozzarella cu rosii la cuptor
Salata
Bilute de cartofi cu inima de mozzarella
Ardei umpluti,mai altfel
Chec aperitiv,stelute si braduti
Tort din albusuri
Polos
Tarta cu vinete
Mancarica de gulas
Tarte Flambée
Somon salbatic cu crusta de brinza
Batoane de cereale