Risotto Parmesan

Risotto Parmesan

Ingrediente:

1 l supa de pui ,60 gr unt ,2 linguri ulei de masline ,1 ceapa rosie, tocata ,1 catel usturoi, zdrobit ,pudra de sofran ,250 gr orez arborio ,1 lingurita coaja de lamaie ,50 gr parmezan ,2 linguri patrunjel ,rasatura de parmezan, pentru ornare
Pentru 4 portii.

Mod de preparare:

Se fierbe supa, apoi se reduce focul. Intr-o tigaie se incinge untul si uleiul, se caleste ceapa si usturoiul, se pune sofranul. Se adauga orezul, se caleste 2 minute, se adauga coaja de lamaie si 125 ml de supa fierbinte. Se amesteca pana ce e absorbita total, si se adauga mai multa supa, se repeta procedeul pentru 30 min, pana se termina supa. Se amesteca cu parmezanul ras, cu patrunjelul si se serveste cu razatura de parmesan deasupra.

Adauga comentariu la reteta - Risotto Parmesan


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Fettuccine cu ton si rosii
Tiramisu de capsuni si cocos
Poularde au vin (à la Jurassiene)
Cozonaci cu nuca si mac
Tarta de ciocolata
Manti
Tarta cu crème brûlé
Maultaschen cu sos de rosii
Tarta sarata din frunze de conopida
Friptura de curcan cu mere
Bulete din ciupercute
Snitzel de vita cu crusta de ierburi aromate
Islere
Somon afumat pe scandura de cedru
Prajitura cu zmeura si pomelo