Risotto Parmesan

Risotto Parmesan

Ingrediente:

1 l supa de pui ,60 gr unt ,2 linguri ulei de masline ,1 ceapa rosie, tocata ,1 catel usturoi, zdrobit ,pudra de sofran ,250 gr orez arborio ,1 lingurita coaja de lamaie ,50 gr parmezan ,2 linguri patrunjel ,rasatura de parmezan, pentru ornare
Pentru 4 portii.

Mod de preparare:

Se fierbe supa, apoi se reduce focul. Intr-o tigaie se incinge untul si uleiul, se caleste ceapa si usturoiul, se pune sofranul. Se adauga orezul, se caleste 2 minute, se adauga coaja de lamaie si 125 ml de supa fierbinte. Se amesteca pana ce e absorbita total, si se adauga mai multa supa, se repeta procedeul pentru 30 min, pana se termina supa. Se amesteca cu parmezanul ras, cu patrunjelul si se serveste cu razatura de parmesan deasupra.

Adauga comentariu la reteta - Risotto Parmesan


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Rulade de peste cu morcov si dovlecel
Tagliatelle cu ardei, seminte de pin si stafide
Ciocanele de pui cu varza
Sarmale fara carne
Frigarui de pui
Lasagne cu spanac si branza chevre
Prajitura  cu mac
Chec negru
Supa de coada de bou (Ochsenschwanzsuppe)
Prajitura cu gutui si branza
Chiftelute din orez
Tarta cu crème brûlé
Friptura de mistret
Tort de nuci
Praz umplut cu ciuperci