Risotto Primavera

Reteta culinara » Retete culinare » Retete garnituri » Risotto Primavera

Risotto Primavera

Ingrediente:

155 gr mazare ,155 gr sparanghel subtire, taiat in bucati de 3 cm ,1 l supa de pui ,60 gr unt 2 linguri ulei de masline ,1 morcov tocat ,1 ceapa rosie tocata ,½ tulpina de telina, cubulete ,1 dovlecel cubulete ,250 gr orez arborio ,50 gr parmezan
Pentru 4 portii.

Mod de preparare:

Se fierb mazarea si sparanghelul in apa sarata, pentru 2 min, se lasa la scurs. Se aduce supa la punctul de fierbere. Se incinge untul si uleiul, se adauga ceapa, morcovul dovlecelul si telina si se amesteca cam 3 min. Apoi se pune orezul si se caleste 2 min. Se adauga jumatate din supa, se amesteca pana la absorbtia totala, se repeta procedeul pana ce orezul devine cremos, cca 25 min. Se amesteca parmezanul, mazarea, sparanghelul. Se serveste imediat, cu extra parmezan.

Adauga comentariu la reteta - Risotto Primavera


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Kisir -  salata de griu
Dulceata de rubarba
Placinta cu branza sarata
Friptura de miel in slowcooker
Poularde au vin (à la Jurassiene)
Caracatita in ulei
Manti
Castraveti cu maioneza de avocado
Fursecuri cu gem
Pogacele cu jumari
Chisca cu hrisca - caltabos de Bucovina
Crutoane aromate
Salata de cartofi cu ton
Supa de dovleac cu gorgonzola
Somon la cuptor cu sos alb