Anghemaht de miel

Anghemaht de miel

Ingrediente:

500 gr miel ,1 lingura unt ,1 lingura faina ,3 felii de lamaie ,sare, piper, alte condimente

Mod de preparare:

Carnea se spala, se curata si se pune la fiert in apa cu condimente dupa gust. Se scoate si se taie bucati potrivite. Se caleste faina in unt, se stinge cu 2 cani din zeama in care a fiert carnea, si se fierbe la foc mic 20’. Se adauga apoi carnea, feliile de lamaie si se potriveste de gust.

Adauga comentariu la reteta - Anghemaht de miel


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Prajitura cu visine si ciocolata
Dovlecei crocanti la cuptor
Pateu din ficat de porc
Supa de gulii
Tort de portocale
Tartiflette
Chutney de prune
Chec de carne
Ardei copti pane
Sirop de citrice
Paine  pe vatra
Oua tari cu sos
Cozonac Grania
Bruschette cu dovlecei
Prajitura  cu mac