Anghemaht de miel

Anghemaht de miel

Ingrediente:

500 gr miel ,1 lingura unt ,1 lingura faina ,3 felii de lamaie ,sare, piper, alte condimente

Mod de preparare:

Carnea se spala, se curata si se pune la fiert in apa cu condimente dupa gust. Se scoate si se taie bucati potrivite. Se caleste faina in unt, se stinge cu 2 cani din zeama in care a fiert carnea, si se fierbe la foc mic 20’. Se adauga apoi carnea, feliile de lamaie si se potriveste de gust.

Adauga comentariu la reteta - Anghemaht de miel


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Paine  pe vatra
Tarta cu brinza si zmeura
Painici cu busuioc
Supa cu turnatei
Somloi Galuska
Piept de pui, la cuptor
Pateuri
Covrigi
Rulada de omleta
Parmigiana di melanzane
Tort de portocale
Snitel de vita cu crusta de ierburi aromate
Tort de ciocolata
Tartiflette
Creveti crocanti cu cocos