Blancheta de miel

Blancheta de miel

Ingrediente:

2 kg carne miel ,5 catei usturoi ,2 linguri faina ,500 ml vin alb sec ,unt ,sare, piper ,verdeturi asortate, dupa gust, in buchet
Pentru sos:unt ,ciuperci ,lamaie ,1 galbenus ,2 linguri smantana

Mod de preparare:

Se topeste untul in tigaie, fara sa se arda, se rumeneste carnea, apoi se adauga faina, usturoiul pisat, si se lasa sa se patrunda aromele. Se stinge cu vinul, se adauga buchetul de verdeturi si se lasa cateva clocote. Apoi se da pentru 1 h la cuptorul bine incins, cu capac.Sosul se face calind ciupercile in unt. Separat se freaca galbenusul cu zeama de lamaie.Carnea se scoate de la cuptor, se aseaza pe un platou. Se arunca buchetul de verdeturi si se filtreaza sosul, apoi se adauga pasta de ou, se amesteca si ciupercile calite si apoi smantana. Se acopera cu sosul format carnea si se serveste alaturi de orez.

Adauga comentariu la reteta - Blancheta de miel


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Pasca cu branza dulce
Tarta cu rucola
Inghetata prajita
Varza rosie cu mar
Salata de sfecla rosie cu pui
Bruschette cu dovlecei
Crenvursti in aluat
Aripioare crocantoase (stil KFC)
Pate Brisee
Rosii umplute cu ton
Cornuri cu unt
Cozonac Grania
Prajitura cu visine si ciocolata
Friptura aromata de porc
Chiftelute de calamari