Caserola de cartof si vitel

Reteta culinara » Retete culinare » Retete mancaruri cu carne » Caserola de cartof si vitel

Caserola de cartof si vitel

Ingrediente:

750 gr cartofi fainosi ,2 ardei grasi rosii medii ,2 cepe medii ,3 linguri ulei ,410 gr carne tocata de vitel ,4 linguri de pesmet ,2 oua, batute ,1 ½ lingurite de sare ,2 lingurite boia ,155 ml smantana groasa ,2 linguri de patrunjel tocat ,60 gr parmezan

Mod de preparare:

Se curata cartofii si se fierb in apa sarata, se scurg si se lasa la racit. Se taie ardeii juliene si se toaca ceapa marunt. Se incalzeste jumatate din cantitatea de ulei, se caleste ceapa, apoi se adauga ardeiul si se mai caleste 5 min. In alta tigaie se incalzeste restul de ulei, se caleste carnea de vitel, pana devine maronie. Se adauga pesmet, ouale, sare si boia. Se unge o caserola cu unt sau ulei, se pun alternativ straturi de cartof , ceapa cu ardei si carne, terminand cu un strat de cartofi. Desupra se presara restul de pesmet. Parmezanul se rade, se amesteca cu smantana si patrunjelul si se pune peste caserola. Se coace la foc potrivit pentru 25 min sau pana se maroneste crusta.

Adauga comentariu la reteta - Caserola de cartof si vitel


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Crostoni cu miel
Spaghetti Carbonara
Aripioare prajite in crusta
Salata de telina si morcovi rasi
Friptura de miel in slowcooker
Melcisori de pizza
Creveti crocanti cu cocos
Feta cu rosii uscate,in ulei
Legume umplute
Supa de pasare cu fructe goji
Cartofi cu conopida si branza
Salata de telina,citrice si rodie
Rulada de vita cu sunca
Rulada de omleta
Caltabosi